Patterille ja Mercurille mestaruudet

Patteri nousi mestariksi

Viimeiselle sarjakierrokselle lähdettiin Steelersin johtaessa kahdella pinnalla Mercuria ja Patteri I:stä. Steelers aloitti vahvasti pelaamalla 841, mutta GB II oli vielä paremmin pelissä mukana ja teki 862. Loppupinnoissa tuolla oli suuri merkitys. Patteri I voitti vaivaisella pinnalla II-joukkueen. Ja seuraavassa GB II romahti ja Patteri I sai mestaruudelleen tärkeät pinnat 784-735 voitolla.

Taustalla GB I kohenteli asemiaan eikä notkahdus GB II vastaan ollut ratkaiseva loppunousussa kohti hopeaa. Lopulta ja jälkikäteen tulosta katsellessa edes 3 pinnan voitto GB II:sta ei olisi vaikuttanut lopputulokseen. Nyt 697-793 tappio oli vain kosmeettinen läikkä loistavassa päätöskierroksessa.

Mestaruus ratkesi lopullisesti vasta viimeisessä sarjassa. Patteri I ja Steelers pelasivat vastakkain ja voittaja on varmasti mestari teki GB I mitä tahansa Patteri II vastaan.
Patteri ei jättänyt sarjassa mukavaa yllätysväriä tuoneelle Steelersille mahdollisuuksia ja surffaili mestaruuteen 801-757 voitolla.
Jälkipeleille olisi ollut paikka JOS Steelers olisi voittanut, niin GB I tappio GB II:lle olisi ollut mestaruuden kannalta merkittävää. Hieno sarjakausi ja ratkaisun venyminen viimeisiin sarjoihin oli hyvä mauste.

Mercur oli varmistanut naisten mestaruuden päästyään mukaan mestaruuskahinoihin. Ja pelaamalla niissä hienosti. Hopeaa otti Sepottaret ennen HKV:tä. Hopeasta oli tasainen kisa sillä ennen kahta viimeistä sarjaa joukkueiden ero oli vain pinna. Viimeiseen sarjaan HKV:n olisi pitänyt ottaa voitto paritulosbonuksilla. Voitto tuli mutta bonukset eivät, joten Sepottarille hopeat.

sarjatilanteet

Tulokset: mestaruussarja, I divisioona, II divisioona