4×1 päätöskierros

GB mestariksi

Illan pääteema oli ottaako Patteri I tai II GB:n etumatkan kiinni?
1. sarjassa Patteri ykkönen rikkoi tonnin rajan (1008), mutta GB ja kolme muutakin joukkuetta puhkoivat paritulosrajan. Mitalikolmikoksi muodostunee GB-Patteri-Patteri.
Patteri I kepitti Patteri II:n ja tarrasi kiinni hopeiseen metalliin. GB otti voiton parituloksella ja on jo lähellä teoreettistakin mestaruutta. Käytännössähän kulta on jo takataskussa. Sijat 4.-6. täysin auki. Veljet, Boltsi-72 ja Mercur kaikki tasapinnoissa.
Kolmannessa sarjassa mielenkiinto siirtyi hallin ulkopuolelle, kun Mercurin Diana Salmelan auto lähti pihalta ”kävelemään” ja aiheutti kolarin heti Huopalahdentiellä. GB otti ja varmisti siinä sivussa mestaruuden. Boltsi on Patterin takana iskuasemissa. Näinkö pronsseista tulee vielä kisa?
4. sarjan loppu ja pronssit taitavat mennä Patteri kakkoselle. Samu Ylijoen oli tehtävä viimeiseen kaato, jotta Boltsi olisi saanut parituloksen ja kolme pinnaa. 9 keilaa kaatui ja samalla sammui mitalisauma.
5. sarja ei tuonut muutoksia mitalijärjestykseen.

Jouko Kuossari omaa luokkaansa

Talissa pelattiin kauden alkuun yhden pallon kisa, josta muodostui yhden miehen show. Samaan tapaan kuin vuosi takaperin. Nyt etumatkaa oli sen verran että ensi kerralla herra Kuossari saa kuulemma pelata vain 4 sarjaa muiden viittä vastaan. Jos siten saataisiin kisatunnelmaa ykkössijasta?

Kisa oli myös kakkossijan osalta vanhan uusintaa, kun Helena Kukkonen pokkasi kakkoselle kuuluvat eurokasat.
Kuvassa mukana kolmonen Rainer Tuunela, jotta saadaan jotain uutta näihin Talin veteraanien palkintokuviin. Jouko ja Helena kun ovat olleet kaksitaan kuvissa viime aikoina.

Tulokset

HR Finaali

Finaali 26.8. Tali

Kausi saatiin paketoitua

Pro-sarjassa ei nähty yllätyksiä, kun Pasi Uotila meni karkuun muilta jo kisan puolivälissä. Loppuun saatiin kisahuipennus, kun Boltsin Samu Ylijoki teki keilauransa 1. 300-sarjan. Tuolla sarjalla varmistui kakkossija ennen Marko Meriluotoa. Harmillisesti halli oli ehtinyt osin tyhjentyä illan jo hämärryttyä ennen tuota täydellistä onnistumista.

Champion-sarjassa viimeinen sarja ratkaisi voiton. Karo Hilokoski oli pari pinnaa edelle Kyösti Karvista ennen 9. sarjaa. Kyösti voitti viimeisen sarjansa ja Karo hävisi ja näin osat sekä mitalin värit vaihtuivat ns. kalkkiviivoilla.

Classic-sarjassa Antonio Valtonen piti kärkipaikkaa käytännössä koko ajan. Jenni Stenroos roikkui mukana, mutta ei päässyt ohi. Kirsti Piipari jäi kärkikaksikosta jo jonkin verran.

Lautta- ja pelimaksun esim. Estonia tai Pärnu Openiin arvonnassa voittivat Leevi Saikkala, Markku Pennanen ja Eeva Saukkonen.

Tulokset
tulokset puhtaana pelaajien nykyisillä luokilla

Vihti Bowling liittyi

HBL alue kasvoi

Nummelassa sijaitseva Vihti Bowling liittyi HBL-halleihin.
Meneillään olevan kesäkisan jälkeen Vihdissä pelattavat sarjat tulevat HBL-tilastoihin.

Kauden aikana hallissa pelataan yksi HR-osakilpailu. Kisa järjestetään tammikuun lopusta maaliskuun alkuun.
Muita kisoja tulee kunhan halli ja Bombersin kanssa yhdistynyt Bad Boys saa niitä järjestettyä. Miksei muutkin seurat ja tahot.