SeMille mestaruus VET 3×3

SeMi otti kultaa, OB hopeaa ja pronssille nousi viimeisellä kierroksella HIFK I.
Divareiden puolella nousu- ja pudotuspaikkoja laitettiin uusiksi ihan viimeisissä sarjoissa. TULOKSET

Sarjakierros Tali 26.3.

Viimeistä edellinen kierros

Pudotuspelipaikat ovat jo joltain osin selvillä.
Miesten sarjassa on viimeisellä kierroksella 6 pistettä jaossa / joukkue ja Patterilla 4 pinnan etumatka muihin. Tuolla pitäisi tulla runkosarjan voitto. Kertoimet olisivat pienet ja heidän puolellaan, jos Veikkaus kohteen ottaisi listoilleen. Patterin II-joukkueella on 4 pinnana takamatka kurottavana kiinni, mikäli mielii ohi Jyrän tai GB:n ja loppupeleihin.
Naisten sarjassa kamppailu on ollut jo pitkän aikaa vain kolmannesta sijasta. Tämän kierroksen jälkeen Mercur tietää olevansa varmasti loppuottelussa ja GB saanee vastaansa Sepottaret, joka sai 4 pinnan eron HKV:hen aikaan.
I divarissa nousupaikasta kisaavat HK-Kehrä ja Steelers.

Ensi kauden sarjamuodosta keskustellaan Talissa 5.4. klo 18.30.
Esillä on kilpailuvaliokunnalta kaksi ajatusta sarjamuodosta ja ensi kaudesta.
Esitykset tulevat seuroille loppuviikosta.

Pelipäivän muutos

Syksyllä kilpailukalenterissa 2.4. pelattavaksi ilmoitettu sarjakierros pelataan 7.5. klo 11.
Pelipaikka Tali.

Muutoksesta on tullut yhteyshenkilöille erillinen viesti aikaisemmin, mutta siinä ei ollut tuota uutta pelipäivää kerrottuna.

Baker-liiga

Alkusarja on pelattu

4 parhaan loppupelit Talissa 19.4. klo 19
Pelimuotona Round Robin bonuksin.
Joukkue pelaa 3 sarjaa toista joukkuetta vastaan ja kaikille tulee 9 sarjaa.
Finaalissa pelataan raskailla pisteillä: 2 pistettä/voitettu sarja ja 2 pistettä yhteistuloksesta.

palkinnot: 1. 362 € – 2. 222 € – 3. 112 € – 4. 72 €

Kolmihenkisin joukkuein, seurasidonnaisuus.
Vaihtopelaajaa saa käyttää, mutta vaihdot vain sarjojen välissä.

9 sarjaa Eur. pelitavalla, ei tasoituksia
Pelimaksu 45,- €/joukkue, 15,- €/pelaaja

Pisteet pelikierroksen sijoituksen mukaan, kaikki saavat pisteitä
1. 25 – 2. 20 – 3. 16 – 4. 13 – 5. 11 – 6. 10 – ja siitä alaspäin piste kerrallaan siten että kaikki saavat vähintään 3 pinnaa/kierros.
Ei ole pakko osallistua jokaiselle kierrokselle. Finaaliin pääsyyn vaaditaan osallistuminen väh. 3 kierrokseen.

Ilmoittautuminen (Talin keilahalli) sarjakierrokselle viimeistään 30 minuuttia ennen aloitusta.

Liiga-60

Ennätys ei mennyt rikki?

POLEn Tauno Tolonen latoi tauluun 1055 (20) Talin Liiga-60:ssä. Keskiarvo rapsakka 258,75.
Tulos on yksi kovimmista liigassa tehdyistä. Vili Kuronen sai tuloksen 1054 vuonna 2007 ja muistelee että sen jälkeen on tehty 2 parempaa tulosta. Tilastoa huipputuloksista ei siis heti löytynyt, mutta eiköhän tuo tieto jostain saada pikapuoliin.

kisapäivän tulokset

HR7 ja HR8

Kaksi osakisaa kerralla

HR7 päättyi Urheilutalolla seuraaviin tuloslistoihin
HR8 pelattiin Talissa missä lista on hieman pitempi ja näyttää tältä

Fun B.ssä pelattiin myös
HR Pari Cup 3. pudotuspelivaihe: tulokset ( 4 parasta jatkaa )

3. Tatu Lehtonen Tornados Helsinki 1909
Paras A-luokan pelaaja oli Fun B:ssä hallin omaa väkeä 8. Tero Suokas GB Helsinki 1305. Talissa paras a-luokan pelaaja tuli Turusta 5. Lassi Aalto TPS 1847

3. Ville Damsten HIFK Helsinki 1670
Paras nainen Urhiksella oli sekin hallin omaa väkeä: 12. Anne Mikkonen Munsons BC Helsinki 1170. Talissa paras nainen tuli Turusta: sarjan kakkonen Essi Pakarinen.

3. Julius Porkka ERÄ Helsinki 1525
Paras D-luokkalainen Fun B:ssä oli kotiradoillaan pelannut 17. Anna Vermilä Kallio Helsinki 1015. Talissa ykkös-D oli 57. Ilkka Kalliomäki RK Helsinki 1292

tilanteet 8/12 kevät 2017
Pro
Champion
Classic

Miesten trio

HK-Kehrälle mestaruus

Miesten Trion mestaruussarjan viimeinen kierros meni jännäksi, kun viimeiseen otteluun lähdettiin HK-Kehrän ja MBI tasapinnoilla eikä Munsons BC ollut sekään ihan ulkona kisasta. HIFK ei antanut MBI:lle kuin muutaman hajapinnan ja munsonit ottivat koko potin. Tasapisteissä MBI:llä oli enemmän keilapisteitä, joten järjestys oli tältä osin selvä.
HK-Kehrä aloitti oman ottelunsa nollasarjalla, mutta terästäytyi kahdessa seuraavassa ja otti pisteet sekä mestaruuden.
Pudotusviivalla GB-HVV pelasivat keskenään paikasta sarjassa. GB oli parempi ja nousi HVV ohi sijalle 8. ja piti sarjapaikkansa.

Naiset ja miesten I divisioona pelaavat vielä toukokuussa yhden sarjakierroksen: