300-ilmoitukset

Suomen Keilailuliitolle  on perustettu uusi sähköpostiosoite  300-sarjojen ilmoituksia varten. Jatkossa  300-sarjat tulee ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen 300(at)keilailu.fi.
Sähköposti otetaan käyttöön 1.11.2019 ja vain tuohon sähköpostiin tulleet ilmoitukset julkaistaan 300-listalla.

Linkit 300-ilmoituslomakkeisiin;
300ilmoitus (doc)
300ilmoitus (pdf)

Veteraani Cup Tali

Pertti Palmiolle voitto

Finaalissa HVV:n P. Palmio oli jo menettää mahdollisuuden 3. ja 4. ruudun reikiin ja tyhjiin. Kaikki loput hän sai kuitenkin muurattua kiinni. Samalla Cobran Christer Ehnlundinlta katosivat kaadot eikä paikkopeli riittänyt voittoon.
Välierissä Ehnlund voitti Helena Kukkosen 258-223 ja Palmio Juhani Mellinin 206-191.

tulokset

Liitto-ottelu

Veteraanien liitto-ottelu Helsinki-Lohja
Talin keilahalli 24.10.2019 klo 11.00

Helsinki voitti Lohjan lukemin 10250 (690) – 9185 (546).
HBL:n parhaat olivat Reijo Härkönen, Aarne Nilsson ja Christer Ehnlund.
Lohjan parhaimmisto Kari Kuparinen, Kaj Wikberg ja Helge Luoto.

kaikki tulokset

HR-kisat

Kolme kisaa

HR-kisojen pieni suma purkautui, kun kolmaskin viikonloppuna päättyvista kilpailuista saatiin maanantai-iltana loppuun

Baker-liiga pelataan kaudella 2019-2020
Talissa 24.10. – 14.11. – 12.12. syyskaudella 2019 ja 3 kertaa kevätkaudella 2020.
Aloitusaika klo 19.00.

Sarjaan on ilmoittautunut 9 joukkuetta ja mukaan mahtuu vielä.
Ilmoittaudu HBL:n toimistoon hbl@helsinginbowlingliitto.fi heti ja viimeistään 21.10.
Pelataan 3 hengen joukkueina 9 sarjaa.
Maksu 48,- euroa/joukkue/kierros (vahvistamaton hinta).
Finaaliin keväällä pääsee 4 parasta joukkuetta.
Pisteet pelikierrokselta jaetaan joukkueen sijoituksen mukaan.

Veteraanit, naisten liittomylly

Turulle voitto

Helsinki 1 oli alkukilpailussa paras, mutta viimeisessä sarjassa  eli pudotuspelien finaalissa Turku tuli ohi ja vei kiertopalkinnon mukanaan. No olihan se Turun vuorokin, kun vuorotellen on kisat voitettu.
Kisan alussa mentiin Turun vetovuorolla. 4. sarjassa Helsinki 1 nousi kärkeen ohi turkulaisten ja tässä vaiheessa Helsinki 2 oli kolmantena.
Viidennessä sarjassa Lahti tuli mukaan pudotuspelikolmikkoon ja tuolla järjestyksellä mentiin loppupeleihin. Peräpäässä Tampere nousi lopun kirillään neljänneksi ja pudotti hiipuneen Helsinki kakkosen pohjille. Pori pelasi koko kisan viidentenä.

Yllätys oli lähellä

Lahti yritti pienoista paukkua semifinaalissa, mutta jostain syvyyksistä Turku nousi Seija Nurmen piiskaamana ja voitti. Samalla nousukiidolla meni sitten Helsinkikin nurin finaalissa. Helsinki auttoi luvattoman paljon lopussa pelaamalla löysähkösti.