Liiga-60 finaalit 22.-23.4.

Liiga-60 Tali

Viljo Tiitinen ja Tytti Vainikka mestareita

Tiitinen hiipi hiljaa avauspäivän sijalta 15. ylöspäin. Lopulta hän pääsi finaaliin lohkonsa kakkosena. Christer Ehnlund oli siinä ykkösenä.
Kun semeissä Tiitinen ja Ehnlund voittivat omat vastustajansa, niin finaalissa otettiin uusinta paremmuudesta. Nyt Tiitinen vei pidemmän korren. Ehkä Christerin 8. ruudun reikä avitti tietä voittoon, ehkä ei.
Oman jännityksensä kisaan toi Jouko Kuossari epätyypillisellä takeltelulla. Paikka loppuotteluissa oli hetken vaarassa.

Naisten puolella Tytti Vainikka oli Round Robinin jälkeen ykkönen ja oli myös sitä finaalin jälkeen. Inkeri Määttä tiputti moninkertaisen liigamestari Helena Kukkosen semissä, mutta loppusuoralla Tytti paineli ns. ”märkä savi pöllyten” selvään voittoon.
tuloslinkki