Aihearkisto: Sarjat

HBL Sarjat 2020-2021

Vaikka kausi 2019-2020 on kesken, ja voi olla ettei joidenkin sarjojen osalta koskaan päätykään, niin uusi kausi tulee jossain vaiheessa eteen. Ilmoittautuminen alkaa nyt ja päättyy toukokuun 31. päivä klo 23.59.
Sarjat ovat entiset. Niihin ei muutoksia ole tehty.
4x1am sarjaan on houkuteltu vantaalaisia mukaan. Ehkä 1 tai 2 joukkuetta on tulossa. Katsotaan kuinka käy.
4x1am sarjan alku lähtee kahdelta tasolta eli tämän kauden heikoimmat eivät kohtaa tämän kauden parhaita syyskierroksilla.
HBL:n kilpailuvaliokunta kokoontuu 21.4. ja päättää mm. kuinka nousut ja putoamiset huomioidaan tältä kaudelta. Vai pelataanko ensi kausi tämän kauden lohkojaoilla.
Tämän kauden sarjojen jatkuminen on sekin vielä hieman auki. Riippuu miten rajoituksia puretaan ja kuinka hallit aukeavat. Veteraanisarjat pelataan joka tapauksessa loppuun vaikka syyskuussa, koska normaalikausi alkaa vasta lokakuussa. Samoin baker starttaa lokakuun puolella ja 1 rästikierros voidaan pelata syyskuun puolella. Lisäksi nämä voidaan pelata arkisin.
Muissa sarjoissa on maanantai-illoissa ensi kauden sarjakierroksia jo syyskuussa, joten kierrosten siirto ei tule onnistumaan.
Varautukaa myös pari viikkoa normaalia pitempään kauteen, koska SKL:n runkokalenterissa keväältä siirtyneet SM-kisat aiheuttavat ruuhkaa viikonlopuiksi.
Pelimaksuihin ennakoidaan normaaliin tapaan pieniä korotuksia. Suuruusluokka on euro tai kaksi/joukkue/kierros. Lopulliset sitovat päätökset asiasta vasta HBL:n vuosikokouksessa kesäkuun alun jommalla kummalla puolen. Hallitus, talous- ja kilpailuvaliokunta käsittelevät asiaa ensin tässä kevään aikana.
Pienemmille seuroille muistutus, että yhden sarjajoukkueen voi muodostaa kaksi seuraa yhdessä ilman farmisopimuksia.
ja linkki ilmoittautumislomakkeeseen:

HBL Sarjat

Sarjat keskeytetty vähintään 13.5. asti ja mahdollisesti pitempään.
4x1am, 5×5 eu, Seniori ja Trio-sarjat päättyvät tämän hetken (31.3.) arvion mukaan nykyisiin sarjatilanteisiin. Mutta eletään tilanteen mukaan.

VET 2×3, VET 3×3 ja Baker pelataan loppuun syyskuussa ennen uuden sarjakauden alkua.

Jos Tali saa luvan avata vielä toukokuussa, niin sarjojen loppupätkät pelataan siellä. Ei alkuperäisen sarjaohjelman mukaan.
Arki-iltaisin paitsi 4×1 am.
Mitään ohjelmia tai aikatauluja ei vielä ole julkaistavaksi.

Kaikki varmaan ymmärtävät että tämän toteutuminen on erittäin epävarmaa.
Jos ei päästä pelaamaan, niin sarjat päättyvät nykyisiin tilanteisiin ja sarjapalkinnot jyvitetään pelattujen kierrosten mukaan, esim. 5×5 Eu palkintojen yhteissumma 550 eurosta 390 euroon ja seniorit 1350 eurosta 980 euroon.

HBL Sarjatoiminta

Sarjatoiminta keskeytyy

Kaikki HBL:n alainen sarjatoiminta keskeytetään maanantaista alkaen huhtikuun lopulle.
Sunnuntain 5×5 eu kierros pelataan vielä normaalisti. Seuraava kierros on toukokuun alussa pelattava seniorikierros.
Siirrettävistä kierroksista tulee tietoa yhteyshenkilöille ja sarjaohjelmat päivitetään uusilla pelipäivillä.

Huhtikuun puolivälissä tarkastellaan tilannetta uudelleen ja tehdään tarvittavia päätöksiä.

SKL Tiedote