Sarjakierros Talissa 24.1.2016

Kevätkausi alkoi

Naisten sarjassa on kaksi pudotuspelijoukkuetta käytännössä jo tiedossa.
GB ja Mercur repivät eroa muihin ja vain todellinen keilailukeikautus nähtäisiin jos nuo joukkueet eivät ole kolmen parhaan joukossa toukokuussa.
Kolmas mitalijoukkue on se mistä kisataan kevään kierroksilla. HKV, Strikers ja Patteri N ovat kahden pisteen sisällä toisistaan.
Lyhyellä öljyllä saatiin 700 pinnaa rikki kolmesti: Strikers 733 ja 702 sekä GB 731.

Miesten mestaruussarjassa on suunnilleen sama tilanne kuin naisilla. Patteri ja GB tekevät eroa muihin ja kolmannesta pudotuspelipaikasta kisaa kolme joukkuetta, joista Munsons on lähimpänä Play-Offia.
Parhaimmista tuloksista vastasivat: GB 868 – Patteri 862 ja 850

Ykkösdivarissa kevääseen lähdettiin nollilta.
Noususarjassa Kiffeniä lukuun ottamatta kaikki starttasivat tasaisesti. Veikkaamalla voisi nousija arvata, mutta 1. kierroksen jälkeen tuskin kenelläkään on varmaa tietoa ykkösjoukkueesta.
Pudotuslohkossa on enemmän repeilyä lohkon keskivaiheilla. Neljä joukkuetta on kuitenkin tasapinnoissa ja niistä kolme olisi putoamisvaarassa.

JP Ralf Fagerström Kai Karell

tulokset HR1 kisassa pelatusta 1. pudotuskierroksesta.

Pasi Uotila ja Reija Lunden HBL:n mestarit

Ailecin Pasi Uotila oli selkeästi muita parempi tiistai-iltana pelatussa HBL:n avoimen mestaruuden finaalissa. GB:n Teemu Raatikainen otti hopeaa. Pronssi jaettiin Jyrän Linus Boströmin ja Ailecin Olli Pakosen kesken vaikka loppupisteissä Boström oli pinnan parempi. Round-Robinin alkupisteisiin oli tullut näpyttelyvirhe ja se vaikutti pelaajien viimeisiin heittoihin. Yhteisellä päätöksellä kolmossija pistettiin jakoon.

Reija Lunden oli naisten ykkönen ennen Roosaa. Reija pääsi mukaan avoimen finaalin loppuvaiheisiin, mutta Roosa oli ensimmäinen ulkopuolelle jäänyt.

Pasi johti kisaa sen alkukilpailun 2. sarjasta lähtien. 1. sarjassa Reija Lunden oli ykkösenä, mutta Pasi meni ohi seuraavassa tehtyään ensin kolme reikää ja sitten koko loppu umpeen. Reija ja Tommi Laine pysyivät koko ajan finaalipaikassa kiinni, mutta muut paikat olivat koko ajan eri pelaajilla. Lopussa Teemu Raatikainen teki 9 jonon ja nousi komeasti Round-Robiniin 279 sarjalla. Joonas Jähi, Pyry Puharinen, Olli Pakonen ja Linus Boström lähtivät viimeiseen sarjaan 5 pisteen erolla. Eikä Roosa Lunden ollut kuin 5 pistettä heidän takanaan. Raatikainen höyrysi heidän ohitseen ja kaksi muuta Round-Robin paikkaa menivät Pakoselle ja Boströmille.
Round-Robinin 1. sarjan jälkeen oltiin jo lähes samassa järjestyksessä missä tultiin myös loppuun asti. Ainoastaan Laine ohitti Lundenin loppusarjoissa. Muita merkintöjä: Raatikainen hävisi vasta 5. sarjansa Laineelle.

Finaali 5.1.2016 klo 18:00
Karsinta ensimmäisen Brunswick Ballmaster Open suorituksen yhteydessä erissä 1-8.

Ei uusintaa. Hinta erissä 7 ja 8 on 100€. Muissa erissä hinnoittelu on Brunswick Ballmaster Open hinnan mukainen 60€ – 150€ riippuen pelaajan oikeudesta erityishinnoitteluun. Tasoitus naisille +8p/sarja.
Finaali tiistaina 5.1.2016 klo 18:00. Finaaliin 16 parasta.
Finaalissa pelataan ensin 5s AM, jonka jälkeen 6 parhaan round robin.
Finaalin 6 parasta palkitaan rahapalkinnoin. Loput finalistit palkitaan Talin keilahallin kilpailuratamaksulahjakortilla.