Liity jäseneksi!

Ota yhteyttä seuroihin

Lähes kaikki ottavat uusia jäseniä! Lista päivitetty 20.12.2019 ja uusi listaus tulee taas syksyllä 2020, kun seurat ovat ilmoittaneet tietonsa.
Tarkempia tietoja seuroista – mm. pelipaikka -saa HBL:n toimistolta Talin keilahallilta ja muista HBL:n alueen keilahalleista: Tapiolasta, Tapanilasta, Ruusulasta, Helsingin Urheilutalolta, Masalasta

Linkki Jäsenseurat

Linkki Jäsenseurat lisätiedoin

Jäsenmaksut kaudella 2019-2020 + seuran omat jäsenmaksut

Lisenssin voi hankkia myös kesken kautta.
Lisenssi haetaan ja maksetaan aina seuran kautta. Rekisteröinti saadaan tarvittaessa voimaan nopeasti, yleensä yhdellä puhelinsoitolla.
Keilakurssien kautta lisenssistä saa alennusta, samoin jos täysin uusi keilaaja liittyy mukaan kevätkauden aikana.

SKL:n lisenssien valikoimaan kuuluu myös Ensilisenssi

Tarkoituksena on tehdä kynnys rekisteröitymisestä mahdollisimman matalaksi. Lisenssi on tarkoitettu täysin uusille jäsenille sekä niille, jotka eivät ole olleet rekisteröityinä vähintään kahteen keilakauteen.

Ensilisenssipelaaja rekisteröidään HBL:n vastaanottoseuraan, mikäli häntä ei rekisteröidä johonkin keilaseuraan. HBL vastaanottoseuralla ei ole varsinaista toimintaa.

Ensilisenssipelaaja voi liittyä myös mihin tahansa seuraan, jos seuran säännöt sen sallivat ja pelaaja maksaa lisenssin lisäksi normaalit seuran maksut. HBL:n vastaanottoseurassa ei ole lisenssin lisäksi muita maksuja ja seurasta voidaan siirtää pelaaja toiseen kesken kauden.

Lisenssi sisältää täyden kilpailuoikeuden ja liiton jäsenille kuuluvat etuudet, Keilaaja-lehti kotiin postitettuna, SKL:n lisenssivakuutus ja keskiarvoseuranta.

Ensilisenssiin voi kuulua maksimissaan kaksi kautta, mutta siitä voi siirtyä täyteen lisenssiin milloin haluaa.

 Lisenssin hinta on 16 euroa HBL:n alueella.