4×1 sarja

Mestaruustaisto alkaa

4×1-kausi on nyt siinä vaiheessa, että jyvät on seulottu akanoista ja alkaa kisa mestaruudesta. Mestaruussarjassa on 5. kierros arvottu, mutta 6. kierros arvotaan jännityksen säilyttämiseksi vasta viitoskierroksen jälkeen.
Muissa lohkoissa on arvonnat tehty molemmille kierroksille.

Mestaruussarjassa vielä muistutuksena tiukemmat siirtymäsäännöt joukkueiden kokoonpanoissa.

Helsinki 1255
Jotta Janne ei olisi ainoa mainittava Stenroos, niin paras nainen: 13. Hanna Stenroos Ke-Ro Helsinki 1179

Helsinki 1159
paras D-luokkalainen oli ensilisenssipelaaja Vantaalta Simo Färm. Sija 28. tuloksella 1041

Tulospalvelu hidastelee

Flunssaa pukkaa

Tulospalvelussa on ainakin alkuviikosta pientä viivettä. Mutta eiköhän kaikki listat saada viikon aikana tehtyä ja puhelimeen vastaa hieman normaalia möreämpi ääni. Toimiston numeroihin ei kannata soittaa maanantaina eikä tiistaina, mutta oma kännykkä on käden ulottuvilla.

Veteraanit Tampereella

Valtakunnallinen joukkueturnaus

Alkukilpailussa Kaupin hallissa Tornadoksen Aarne Nilsson hääri ykkösenä tulokset
Miesten joukkue oli kärjessä alkukilpailussa. Naiset olivat sijalla 12. ja voittivat naisten kisan. tulokset

Loppuotteluissa tahti ei ihan pysynyt kuosissa. Aarne Nilssonin käsi kipeytyi ja Markku Pennasen olkapää revähti alkukilpailussa ja hänen loppupelinsä jäivät haaveeksi. Tulosta ei siis syntynyt edellispäivän tapaan. Sijoitukseksi kuitenkin tyydyttävä 5. tulokset
Loppukilpailun henkilökohtaiset tulokset

Jokiniemi ja Aravirta seniorimestarit

Seniorimestaruudet ratkottu tältä kaudelta

Mercurin Leena Jokiniemi otti 7. seniorimestaruutensa Urheilutalolla. Hyvätasoisessa ja tasaisessa finaalissa kukistui HK-Kehrän Kirsti Piipari 223-202. Leena sai muutaman kaadon jonon ja Kirstiltä tuo jäi uupumaan. Siinä tuli ratkaiseva ero.
Piipari kukisti 1. pudotuspelissä Mercurin Pirkko Haldenin 153-144.

Finaali alkuosassa Leena meni muilta karkuun heti alussa. Piipari ja Halden karkasivat tasaisesti pelanneelta Strikersin Mona Fäldtiltä parilla paremmalla sarjalla.

Miesten kisassa Jyrän Marco Karvinen oli alussa piikkipaikalla, mutta johto kaventui ja muut menivät ohi. Seurakaveri Marko Meriluoto piti paikkansa kärkijoukossa alusta alkaen. Lopussa tuli jopa ykköspaikka, kun 4 sarjan kärjessä ollut Veljien Viljo Tiitinen hukkasi loppuottelupaikan. Tornadoksen Asko Aravirta ja GB:n Jouko Kuossari pelasivat vahvasti kaksi viimeistä sarjaa ja kiilasivat mitalimatseihin.

Aravirta ja Kuossri olivat pelanneet 5. sarjan tuloksilla 259-245 ratkoessaan pääsyä pudotuspeleihin ja sama tahti jatkui mitalimatsissa. Hyviä jonoja kummaltakin ja lopussa Asko sulki oven ja meni eteenpäin 246-225.
Grande Finalessa molempien peli oli tahmaista eikä kaatoja oikein tullut. Aravirta oli kuitenkin sen verran terävämpi että otti ensimmäisen seniorimestaruutensa tuloksin 202-181.

tulokset

4×1 am toinen vaihe

Ratkaisut edessä

4×1 am-sarja on edennyt ratkaisuvaiheisiin
4 X 1 am 4. kierros (21.1.2018)
henkilökohtaiset tulokset kierros 4

Seuraavilla kierroksilla Patteri I, Patteri II, GB I, GB II, Mercur ja Steelers ratkovat joukkueiden keskinäisen paremmuuden mestaruussarjassa ja siinä samalla mitalien värit.
Otteluohjelmat tehdään myöhemmin tällä viikolla.

Keilakursseja

Uusi vuosi ja uudet harrastukset?

Alkuvuonna keilakursseja löytyy Tapiolasta ja Talista.

Tapiolan keilahallin Keilailu-Startti käynnistyy helmikuussa kahtena peräkkäisenä tiistaina, 6.2. ja 13.2. klo 18-20.
Startissa käydään lyhyesti läpi keilailun perusteet, suoritus ja tekniikkaa keskittyen vahvasti käytännön harjoitteluun.