3 Jouni Jauhiainen Rkm 1929 (180)

tulokset
ja tulokset puhtaina ja pelaajat jaoteltuna HR-luokkiin nykyisten luokkiensa mukaisesti

HBL-Viimsi 13.5.

HBL otti isännän otteet ja voitti jo perinteeksi muodostuneen ottelun Talissa 12431 (1032) – 11266 (1062)

Mukavan kisan päätteeksi palkittiin parhaat ja nautittiin lounas.

tulokset

Kauden päätöskisoja

Kausi alkaa päättyä mutta vielä ehtii kisan jos toisen pelata:
Ruusulassa pääsee Pottikisan finaaliin MA-luokassa sisään kävelemällä. 6 paikkaa tarjolla ja vasta 2 tulosta tehtynä

Talissa voi testata Firma-EM:n olosuhdetta OB Turnauksessa tiistaihin 28.5. klo 12 asti

Tapiolassa on kisa käynnissä, joskaan ei virallinen. Pelaamaan pääsee.

Tapanilassa ei ole Venttiä eikä edes Tiuta. Kesäkisa kuitenkin.

Masalassa Tiaisen Ari vetää viimeisen kisansa hallissa ennen uusia tuulia.

5×5 Eu päättyi

TKS vei mestaruuden kuromalla Erän pienen etumatkan kiinni ja painelemalla saman tien ohi. Erän oli tyytyminen jälleen hopeaan selvästi ennen Kiffeniä. Mustat Hurmurit lähtivät kuromaan TKS:n ja Erän etumatkaa kiinni ottamalla 10-0 voiton 1. sarjassa. Kahdessa seuraavassa HK-Kehrä oli parempi ja mitalitaisto jäi siihen.

TKS oli Kiffenin kanssa samoilla linjoilla ja aloitti City B.tä vastaan 10-0 ja jatkoi seuraavassa melkein samaa tahtia ennen kuin City B pääsi peliin mukaan. 35-15 voitolla mentiin Erän ohi kolmella pinnalla.

Erä oli omassa ottelussaan RK:ta vastaan vaikeuksissa alussa, mutta sai 4. ja 5. sarjoista tarvittavia pinnoja, jotta Kiffen ei tullut ihan kantapäille.

tulokset

Sarjojen päätöskierroksia

Seniorisarjat saatiin pakettiin sunnuntaina ja triot maanantaina.
Molemmissa sarjoissa mestaruus ratkesi vasta viimeisessä sarjassa. Sunnuntaina Patteri voitti Tornadoksen lopussa ja otti kultamitalit kaulaansa. Maanantaina MBI oli lopulta paras vaikka viimeisen sarjan tappiolla olisi voinut tulla vain pronssia. Sen verran kimurantti loppu oli.