Ke-Rolle Trio-mestaruus

Päätöskierroksella tapahtui

Ke-Ro meni ja porskutti näyttävään mestaruuteen Talissa palatussa päätöskierroksella. Alempana taulukossa sijaluvut vaihtuivat tiuhaan. Patteri nousi sijalta 4. Munsonsin ja GB ohi kakkoseksi. Päätöspeleissään kontannut GB sai sentään pitää mitalit.
Pudotusviivalla EKE nousi haastamaan HIFK:n. Ehkä ”hifkiläisten” onni oli kohdata viimeisessä ottelussa kompastellut GB ja pysyi EKE:n edellä. Ja kun koko loppukauden hännillä ollut HK-Kehrä nousi Cobran ohi, niin sarjan loppu oli tapahtumia täynnä.

I divisioonassa koko kauden kärkikolmikossa ollut Bad Boys kärsi pahat tappiot ja HVV tuli ohi sarjan päättäneessä keskinäisessä ottelussa.

TRIO Lopputilanteet (27.3.2023)

Tiitiselle veteraanicup

Inkeri Määttä sähköisti kisan

Veljien Viljo Tiitinen vei veteraanien cup-kilpailun nimiinsä Talissa. Tiukan vastuksen finaalissa antoi HKV:n Inkeri Määttä. Vasta viimeinen heitto ratkaisi kisan voittajan.

Määtän hampaisiin ja telan alle jäivät kisan edetessä niin Christer Ehnlund, Tapani Kiviranta kuin semifinaalissa John Öström. Ja hyvillä peleillä kaikki.
Viljo voitti semissä Erkki Pesosen.

Talin keilahalli tiedottaa

Talin keilahallin pysäköintiehdot muuttuvat, että pystymme takaamaan riittävästi pysäköintitilaa asiakkaillemme. Alueella uusitaan parhaillaan kyltityksiä ja pysäköinninvalvonta käynnistyy lähipäivinä. Noudata siis uusia ehtoja jo seuraavalla käynnilläsi.
Pysäköinti on maksullista, mutta Talin keilahallin asiakkaille se on edelleen ilmaista. Ilmaisen pysäköinnin saat syöttämällä heti saavuttuasi rekisterinumeron kassalta löytyvään tablettiin. Ilmaista pysäköintiä ei voi lunastaa jälkikäteen.
Lisätietoja hallin sivuilta

Erälle 5×5 Eu

Tapanilaan mestaruus

Erän naiset kirkastivat viime kauden nelossijan ja ottivat todennäköisesti viimeisen 5x5Eu-sarjan mestaruuden. Ensi kaudella sarja muuttuu 4×4 Eu:ksi, jos seurat niin lopulta haluavat ja ennakkokyselyn tiedot pitävät paikkaansa.
HIFK ei saanut päätöskierroksella eräläisiä kiinni ja käteen tyrkättiin hopeat. Pronssille viime kauden kakkoset Kiffen.

5 X 5 Eu Lopputilanne (13.3.2023)
henkilökohtaiset tulokset 5. kierros
henkilökohtaiset tulokset 4. kierros
henkilökohtaiset tulokset 3. kierros
henkilökohtaiset tulokset 2. kierros
henkilökohtaiset tulokset 1. kierros

IFK Games finaali

Voittajat ja muut sijoitukset ratkottu
Tali 2.3.2023

MA-luokat
1. Puharinen Pyry GB
2. Vilokkinen Nooa GB
3. Mäyry Pekka RäMe
4. Ylijoki Samu Boltsi-72

BCD-luokat
1. Vainio Henri GB
2. Vartiainen Viljo HVV
3. Pellikka Reijo Ailec
4. Teittinen Pekka Ailec

kaikki tulokset

Helsingille voitto

HVK:n joukkue ylivoimainen

Veteraanien liitto-ottelussa isännät määräsivät tahdin ja tuloksen alusta loppuun. Lopputulos 10621 oli vakuuttavan suorittamisen lopputulos.
Jouko Kuossari oli paras pinnamies, Pekka Teittinen loistava siipiveikko ja Markku Pennanen hääri hyvänä takapiruna.

Tulokset
1 Helsinki 10621 p.
2 Pori 9986
3 Tampere 9849

henkilökohtaiset tulokset

Pari mitalia

Hallitus kävi pelaamassa

HBL Hallitus kävi pelaamassa Tuusulassa Firma-SM kisoissa. Ja pelasi vähintään kohtuullisesti. Leena Jokiniemi otti pronssia naisten sarjassa.Kaj Kerbs oli miesten CD-luokassa ja Markku Pennanen miesten B-luokassa sijalla 4.
Parikisasta tuli myös tuo ehkä tulosluettelon harmittavin eli sija 4. Leenalle ja Markulle.

Shuttlebus eli käytännössä Ke-Ro kaappasi mitaleita useassa sarjassa.

 

SM Seniorit

Tapiolassa kisa viikko 1 pelattu

Senioreiden Suomen Mestaruudesta kisataan Tapiolassa maaliskuun lopulle asti.
Kisan ensimmäinen heitto Pinjetsin Aulis Lehtiseltä oli kaato ja toivotaan että samanlaisia tulee vielä muutamia tusinoita.
Ja tuo täysi rastitus nähtiin jo viikolla 1. Sunnuntaina 26.2. Valtin Mika Salminen teki kolmesatasen iltapäivän erässä.

Viikon 1 jälkeen miesten kärkiviisikko erottuu selvästi. Kaikki mukana finaalissa? tulokset
Naisten kisassa on selvä ykkönen ja hänellä paikka finaalissa sitä perinteistä varmennusta eli kirkossa kuuluttamista vailla. tulokset

Mukaan mahtuu vielä ja tarkemmat tiedot vaikka tästä