Aihearkisto: Yleinen

Veteraaninaiset-Veteraanimiehet

Tiukka kisa naisten ja miesten välillä käydään Talissa 28.9.2020 klo 10
Taiston tauottua juodaan kahvit ja syödään pullat.

Joukkueet (alustavasti, vahvistus Talissa listaan)
naiset: Avila Marja-Liisa, Halden Pirkko, Holmen Raija, Kukkonen Helena, Lammila Kirsti, Lehtimäki Tuula, Määttä Inkeri, Reinikainen Kristina, Styrman Helena ja Uotila Hannele,

miehet: Astikainen Tarmo, Avila MArtti, Myllymaa Teuvo, Pajunen Hannu, Reinamo Pekka, Rimminen Juhani, Seppä Risto, Siikanen Teuvo, Teckenberg Per-Erik, Tiukkanen Pertti

Seurapaitapäivä

Seurapaitapäivää vietetään tiistaina 29.9. – näytä oma seurasydämesi!
Jälleen on aika kaivaa kaapeista seurapaidat, -pipot ja muut seuravärein varustetut kamppeet! Tiistaina 29.9. juhlistetaan Olympiakomitean #Seurasydän-kampanjan kohokohdaksi noussutta seurapaitapäivää. Kaikki mukaan näyttämään seuravärejä

 

tuosta lisää

Kuntopuntari

Talissa pelattava Kuntopuntari
Kisa pelataan käynnissä olevan erikoiskisan mukaisesti.
Erikoiskisaan voi osallistua lisämaksulla.
seuraavat kisapäivät 14.9. ja 21.9.

jatkossa tulokset Kuntopuntarin omalla sivulla

syksy 2020
Kuntopuntari tilanne 7.9.2020

Koronaohjeistusta

Pahentuneen koronatilanteen ja valtioneuvoston antamien turvaetäisyyksien takia SKL:n koronaohjeistusta päivitettiin sarja- ja kilpailuvaliokunnan esityksen mukaisesti. Erityisesti alkavien valtakunnansarjojen osalta turvaetäisyyksien noudattaminen nähtiin nykypelimuodolla hyvin haasteelliseksi. Todettiin että, kun radalla on enintään 3 keilaajaa, niin turvavälejä on vielä mahdollista noudattaa pelien aikana.

Näin ollen, jotta saamme sarjat suunnitellusti taas käyntiin, joukkueiden kokoonpano on kaikissa valtakunnansarjoissa ja kaikilla sarjatasoilla toistaiseksi kolme (3) keilaajaa.

Päätös on voimassa vuoden vaihteeseen asti (31.12.2020), minkä jälkeen siirrytään normaaleihin joukkuekokoihin tilanteen niin salliessa. Jatkosta tehdään päätös marras-joulukuun aikana.

Useamman sarjan tai lohkon pelaamista samassa hallissa vältetään, ja sovittuja pelihalleja muutetaan sen mukaan. Valtakunnansarjapelejä järjestäviä keilahalleja pyydetään samalla huomioimaan pallokassien säilytykset pelien aikana niin, että pelialueelle jäisi mahdollisimman paljon pelaajille tilaa turvavälien noudattamiseen. Myös mahdollisilla lämmittelyradoilla saa olla kerrallaan maksimissa kolme keilaajaa ja muuten vaihtopelaajat eivät saa ole rata-alueella.

Farmisäännöt pysyvät ennallaan eli kolmesta pelaajasta yksi voi olla farmipelaaja. Pistelasku ja sarjaveloitukset muutetaan vastaamaan uutta pelisysteemiä. Veteraanien valtakunnansarjapelien säännöstä ”vain kolmen (3) parhaan tuloksen laskemista kussakin sarjassa joukkuetulokseen” päättää veteraanivaliokunta 25.8. tulevassa kokouksessaan

Lisäksi valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti kasvomaskin käyttöä suositellaan myös keilailuun yleisesti, jos turvaetäisyyden noudattaminen koetaan haasteelliseksi.

Paikallisliittojen valtuuksia meneillään olevien kilpailujen muutoksille, ilman SKL:n
kilpailu- ja sarjavaliokunnan lupaa, päätettiin jatkaa vuoden loppuun asti (31.12.2020).

Sarjaohjelmat

Kauden 2020-2021 sarjaohjelmat

Löytyvät sarjaohjelmien omalta sivulta
Koko sarjakausi pelataan Talissa, jos koronatilanne sitä vaatii.
Jos tilanne muuttuu olennaisesti vuoden vaihtuessa, niin Trioa ja 5x5Eu:ta voidaan pelata Tapiolassa ja Tapanilassa.
Sarjat pelataan pääosin joukkue/ratapari-systeemillä eikä ratavaihtoja tehdä.

Syksyn aikana ei tule luovutuksia eikä haamumaksuja, jos vain muistaa poisjäännistä ilmoittaa.
Pelimaksujakaan ei peritä, jos peruuttaa:
veteraanisarjat maanantai klo 12 mennessä
viikonloppuina pelattavat sarjat keskiviikkona klo 12 mennessä
tämän jälkeen selviää pelimaksuilla, mutta haamumaksuja ei tule.
peruutukset Talin kassalle

Ns. lepovuoroja ei ole. Haamujengi Korona Team pelaa aina paritonta joukkuetta vastaan. Korona Team on tasaisen varma kokoonpano ja he pelaavat 175 pistettä/sarja tahtia jokainen. Syystä tai toisesta kierrokselta poisjäävä joukkue saa saman Korona Teamin II- tai III-joukkueen pelaamat pinnat pussiinsa eli poisjäänti ei välttämättä merkitse puhtaita nollia kisasarakkeisiin.

Talin veteraani-infoa

Liiga 60 pelivuorot ovat ilmestyneet Talissa ilmoitustaululle ja informaationa nettiin. Ilmoittautumiset vain ja ainoastaan Talissa oleviin listoihin! Nettilista on tiedoksenne.
Tarkistakaa, että valittu vuoro sopii teille ja käykää laittamassa itse tai kilauttakaa kaverille että laittaa ruksin taulukon kohtaa ”SOPII”

Samalla voi ruksia raksia kohtaan ”YPK” mikäli haluatte pelata Yhden Pallon Kilpailun 24.8.2020 klo 10.00 alkaen. Ilmoittautuneet tästä

Mikäli haluat vaihtaa peliaikaa, ole suoraan yhteydessä Tapani Kivirantaan, p. 0400-505108 tai tartu hihasta, kun näet hallilla.

Pelaamisesta annetut ohjeet ovat edelleen voimassa ja muistamme toimia siten, että koronavirus ei meidän toimestamme tartu laajemmin.

Vuosikokous tiistaina 25.8.2020 Talin kahviossa klo 12.00

Veteraanit Tali

VETERAANIEN LIIGA 60 SYKSYN INFO
Liiga 60 alkaa taululla ja nettisivulla olevan ohjelman mukaisesti tiistaina 1.9.2020 klo 10.00.
Seuraavat erät ovat samana päivänä 11.45 ja 13.30.
Koronaviruksesta johtuen noudatamme erillisiä ohjeita pelaamisen ja kokoontumisen
yhteydessä LUE TARKEMMIN

LIIGA-60 ja KUNTOPUNTARI syystiedot TÄÄLLÄ

VUOSIKOKOUS 25.8.2020 Tali esityslista