Keskiarvot

Keskiarvoja ja luokkia

SKL puolelta ei toistaiseksi saa kovin kätevästi näkyviin keskiarvoja ja luokkia.
TÄSTÄ excelistä voi noita hakea seuroittain järjestettynä

päiväys 26.9. eli sen mukaan tiedot

Veteraanien Miehet-Naiset

Naiset taas parempia

Talissa nähtiin kevään uusinta, kun veteraaninaiset pistivät miehet ottamaan lukua selkeääkin selvemmin. Kenenkään kahvi ei mennyt väärään kurkkuun, kun varsin odotettu 6 sarjan yhteistulos näkyi Talin tulostauluilla.

Parhaat keilaajat tämän syksyn kisassa. Vasemmalta miesten ykkönen Mauno Ylimäki, vierellä naisten ja koko kisan paras Kirsti Lammila, naisten kakkonen Katri Vendelin, naisten kolmonen Pirkko Halden, miesten kakkonen Timo Tallberg ja miesten kolmonen Erkki Hilden. (kuva P. Tapola)

Miehet- Naiset 25.9.2023 lopputulos 10982-11315tulokset

Veteraanivaliokunta 29.8.

Vuosikokous Talissa

Raija Laakkonen ja Leena Koivunen päättivät pitkän urakkansa veteraanivaliokunnassa. Lähtöpotkuja oli antamassa mm. Tapani Kiviranta, Christer Ehnlund ja kuvan ottanut Ari Tiainen.

Hallitukseen isoa aukkoa paikkaamaan ja täyttämään valittiin Sinikka Lindfors ja Jarmo Toivonen.

Lisää infoa kokouksesta kunhan lähtöjuhlallisuuksien savu on hälvennyt tai PJ Kiviranta ehtii asiat kertoa julkaistavassa muodossa.

Yhden pallon kisa, Tali

Leif Lindberg voittoon

Finnairin Leif Lindberg kukisti finaalissa HBL Harrastajien/Hyrrän Erik Olinin.
Kisa voitosta oli tasainen sarjan puoliväliin asti. Lopussa Lefi latoi kaatojonon ja voitti mukavalla marginaalilla 233-201
Semifinaaleissa Lindberg jyräsi keilat ja Pesosen Erkin 223-184. Olin puolestaan sepotti Helena Kukkosen ja päätti hänen kisat selkein luvuin 217-190.

Tulokset

Seurapalaveri

Syyspalaveri Talissa 14.9. klo 18-20

Sarjat alkavat ja pidetään viime vuoden tapaan palaveri koskien sarjoja ja myös kisoista yleensä, jos ehditään.  Alla muutama HBL:n kilpailuvaliokuntaa kiinnostava kysymys ja keskusteluaihe.
– naisten tasoitus sarjoissa 8 – 5 – 0 pistettä?
– onko nykyiset luokkatasoitukset sopivia?
– SKL rekisteri ja sen ominaisuuksia yms. Miten näette oman tarpeenne rekisterin käytössä?
– käydään läpi muutamat sääntömuutokset/korjaukset. Korjaus- tai kehitysideoita?
– vapaata keskustelua varatun ajan puitteissa

Ilmoittautuminen on avoinna 13.9. ko 16 asti.
Osallistuminen vain paikan päällä.

Talista kuulumisia

Oy Bowling Ab:n keilahallit Jukka Savolaisen vastuulle
Oy Bowling Ab on nimittänyt Jukka Savolaisen 1.8.2023 alkaen keilailuliiketoiminnan vastuuhenkilöksi. Tehtävässä Jukka vastaa Oy Bowling Ab:n operoimien keilahallien johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun organisaation kanssa.
Muutoksella tähdätään entistä parempiin resursseihin ja mahdollisuuksiin molempien keilahallien liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Keilahallien organisaation kehitys alkaa tästä. Nykyisen ja mahdollisen uuden henkilökunnan roolit tarkentuvat syksyn kuluessa. Toistaiseksi kaikki jatkavat myös vanhoissa rooleissaan.
Jukalla on rautainen kokemus keilailun parissa työskentelystä. Jukka on työskennellyt Oy Bowling Ab:n palveluksessa vuodesta 2016. Sitä ennen Jukka vastasi Kuopion keilahallin pyörittämisestä, työskennellen Kuopion keilahallilla kaiken kaikkiaan noin 15-vuotta.
Monelle aktiiviharrastajalle Oy Bowling Ab tarkoittaa Talin keilahallia. Oy Bowling Ab on suurelta osin myös kaikkea muuta. ”Tämä on kehittämistä, jota suunniteltiin jo ennen koronan puhkeamista ja odotan myös itse innolla, että pääsen jatkossa entistä paremmilla resursseilla edelleen kehittämään yhtiötä kokonaisuutena”, Oy Bowling Ab:n toimitusjohtaja Kai Virtanen toteaa.

Lomalla

HBL toimisto lomailee

10.7.-4.8. välisenä aikana toimiston ovi pysyy kiinni.

Vastauksia sähköpostiin, viesteihin tai pulloposteihin saa satunnaisesti eikä kirjekyyhkyn tai faksin vastaanottajaa ole päivystämässä.

Aivan akuutissa hädässä tai tiedontarpeessa voi soittaa, mutta usein puhelin on piirongin päällä ja vastaaja ihan pihalla.

ESBC kisat Bologna

HBL:n porukkaa Italiassa

Bolognassa pelaa useamman hbl-seuran pelaajia.
Ailec, HK-Kehrä, HVV, MaKe, HIFK, He-Kui, Finnair, Erä, RK on edustettuna unohtamatta Strikersia, Boltsia ja HKV:tä.
Muualta maakunnista on myös muutamia pelaajia mukana.

Menestystä ei näistä kisoista tule normaalia kottikärryllistä. Hyvissä peliasemissa on useampi pelaaja Mastersia ajatellen.
Tuloksia voi seurata kisajärjestäjien sivuilta tai ESBC Finlandin sivuilta, missä myös jokunen sana kisapäivistä kotimaisin silmin katsottuna

Seurailmoittautumiset

Kausi 2023-2024

Yhteyshenkilöt ja sihteerit ovat saaneet seuran rekisterilistan tutkittavaksi.
Lomakkeet ja/tai tiedot palautellaan toistaiseksi vanhan kaavan mukaan eli sähköpostilla HBL:n toimistoon tai ihan printtinä HBL:n lokeroon Talissa.

Toivottavasti sähköinen ilmoittaminen suoraan rekisteriin onnistuu vielä tänä kesänä, mutta sitä odotellessa toimitaan vanhaan tapaan.