VAU:n keilailun SM-kilpailut

Talissa oli 13.5.2017 VAU ry:n SM-kisat.

Tämä oli jo kolmas henkilökohtainen voitto Finairin Laura Karhulle peräkkäin, yhteensä hänellä on viisi henkilökohtaista mestaruutta. Lisäksi hän voitti parikilpailun Maarit Tikon kanssa.  Myös Bombersin Timo Averjanov teki kovaa tulosta kisoissa. Hän on  pärjännyt aiemminkin hyvin.

5×5 Eu Talissa 15.5.

Kiffenin mustat hurmurit aloittivat 100-vuotisjuhlat hieman etukäteen voittamalla 5×5 Eu sarjan. Kisa oli loppuun asti tiukka ja tasainen ja vasta viimeinen sarja ratkaisi mitalien värit kärkikolmikon osalta.
Tapanilan Erä ja Rkm pelasivat vastakkain ja Erä oli päässyt niskan päälle 4. sarjassa ja piti viimeisessä Rkm:n takanaan pinnan erolla. Kiffenin ottelu HK-Kehrää vastaan oli pari ruutua perässä ja he tarvitsivat 6 pinnaa mestaruuteen. 8. ruudun kohdalla näytti vielä, että voi tulla vain 4. Lopussa keilat kaatuivat kiffeniläisten eduksi ja 8 pinnaa varmisti mestaruuden kolmen pinnan erolla Erään.

Boltsille mestaruus täältäkin

Jo toinen mestaruus parin päivän sisään Boltsille, kun heidän naisten Trio-sarjan kakkosjoukkue otti kultaa selvällä erolla HKV:n kaksikkoon.
Lopussa jännitettiin meneekö HKV I ohi II-joukkueesta ja niinhän siinä kävi.

sarjatilanne
henkilökohtaiset tulokset

HR12 tulokset

Helsinki Ranking on päättynyt

Talissa Keilasura Openissa kaadettiin viimeiset rankingkauden keilat ja nyt siirrytään pinnojen ynnäämiseen. Finalistit saadaan selville tiistaina 9.5. kun excelin kalkulaattori on pisteet pinonnut jokaisen sarakkeeseen ja poistanut ylimääräiset.

Boltsille mestaruus

Seniorisarjassa käytiin tiukka viimeinen pelikierros.
Boltsi oli jo pelannut ottelunsa etukäteen ja oli varma mestari, mutta hopea ja pronssi ratkaistiin toisen ottelun 2. sarjassa. Siinä Tornados otti täydet 3 pinnaa ja City B II jäi pisteittä. Siihen asti molemmat olivat napsineet 3 pinnaa/sarja. HVV putosi kyydistä 1. ottelussa, kun putoamista vastaan pelannut OB vei pinnat kahdessa sarjassa.

Kun HVV:n teoreettisetkin mahdollisuudet menivät 2. ottelun 1. sarjassa, niin loppu olikin mukavaa sunnuntaipelailua ja lopuksi ripustettiin mitalit kaulaan.
Todella harvoin yli 700 pisteen sarjasta saa vain 1 pisteen pussiinsa. Patteri pelasi 1. ottelun 3. sarjaan 724 (22), mutta Tornados pisti paremmaksi 735 (0).

I divisioonassa oli myös kunnon kisa nousupaikoista. Boltsi-72 II oli pinnarohmu ja nousi kolmossijalta ykköseksi. HKV I ja City B III sijoitukset ovat ainesta kunnon jälkipeleille. Joukkueiden keskinäinen ottelu päättyi 6-6 ja sen toinen sarja HKV:lle 614-612. Ja kun City B jäi toisen ottelun 1. sarjassa pinnaa vaille parituloksen, niin HKV meni kakkoseksi yhdellä pinnalla. Tasapinnoissa City B olisi ollut parempi.