Miesten mestaruussarja

Patteri kärkeen

Patteri siirtyi Ailecin ohi mestaruussarjan piikkipaikalle. Tuo kaksikko on karkaamassa muilta tai ainakin tekemässä pientä rakoa perässä seuraavaan viisikkoon. Play-Off viivan päältä aina pudotusviivan alle on tasainen porukka, jonka keskinäinen paremmuus ratkaistaan vasta päivän ollessa pidempi yötä.

Jyrä tiivisti tilannetta alhaalta ja vastaavasti GB:n pieni pistepussi tasoitti yläpäätä. Ainoastaan Jyrä kakkosen tilanne näyttää pahalta sarjapaikan suhteen. Kahdeksan pinnan kiinni kuromiseen tarvitaan enemmän kuin 2 pistettä per kierros.

Patteri pelasi parhaat ottelut 940 ja 935. Myös Boltsi-72 pelasi 30 päälle 900 ja Munsons BC 921.

parhaat pelaajat:
1. Toni Palermaa Patteri 1620
2. Markku Petäjämaa Patteri 1572
3. Jari Honkanen Patteri 1554
4. Jarkko Pirhonen Munsons BC 1544
5. Pasi Laito Munsons BC 1525

tilanne

ottelut

henkilökohtaiset