Vuosikokous

HBL:n syyskokous Talissa

Kokous käsitteli normaalit tilinpäätösasiat, hyväksyi toimintakertomuksen ja totesi tilintarkastajien hoitaneen tehtävänsä.
Asialistalla ollut sääntömuutos koskien toisen tilintarkastajan muuttamista toiminnantarkastajaksi hyväksyttiin nyt 1. kerran. Käytännössä sääntömuutos helpottaa uuden tarkastajan valintaa, jos jompikumpi nykyisistä KHT-tarkastajista luopuisi tehtävästään.

Toinen muutos nykyiseen käytäntöön on 1.1. jälkeen ensimmäistä kertaa rekisteröityvän pelaajan saama ”hyvitys”. Hän saa pelata yhdellä lisenssimaksulla kevätkauden loppuun ja koko seuraavan kauden. Näin uusi pelaaja voidaan rekisteröidä vielä vaikka kesäkuussa eikä hänelle tule lisämaksua seuraavan kauden lisenssimaksusta. Uusi pelaaja jopa kannattaa rekisteröidä loppukaudesta, sillä hän maksaa kuluvan kauden lisenssimaksun eikä mahdollisesti korotettua 1.7. alkaen. Säästöä tulee 1-5 euroa.

Asialista
valtakirja
toimintakertomus

tilinpäätöstiedot ja tilintarkastajien lausunto jaettiin kokouksessa.