Veteraanit 3×3 tauolle

Kolmihenkisin joukkuein pelattava veteraanisarja siirtyy joululomalle HIFK:n II-joukkueen vetämänä. JP on kannoilla kyttäysasemissa. Eroa ei ole montaa pistettä muihinkaan mitalia tavoitteleviin. Jopa SeMi sijalta 7. on vähintään pronssia tavoittelemassa.
SeMin II-joukkue ja Tela tarvitsevat jo hieman apuja muilta, jos mielivät paikkansa sarjassa pitää. Ja voivathan he saada vahvistuksia vuoden vaihteessa veteraani-iän saavuttavista pelaajista.

Ykkösdivarissa Kehrä ja Patteri yrittävät muilta karkuun ja mestaruussarjaan. Joukkueet pelasivat kärkiottelun tasaisesti päätyen tulokseen 5-6 eikä näin eroa syntynyt joukkueiden kesken tälläkään kierroksella. BT on sekin saanut jo pientä rakoa seuraavaan mutta jo yksikin heikko kierros kaiken muuttaa voi. Oikeastaan vain TIK on ulkona pelistä tässä vaiheessa kautta. Muilla on sarjapaikka omissa käsissä.

II divarin A-lohkossa HIFK IV vei viitoskierroksen kärkiottelussa KGB:tä kuin litran ämpäriä ja voitollaan ifk-laiset nousivat ykköspaikalle. KGB piti kakkospaikan ja suora nousu olisi tuolta paikalta kauden lopulla tiedossa. Eroa haastajiin on tosin enää vain muutama pinna. Ja noita haastajia on 5-6 joukkuetta. Sen verran tasaista on lohkon keskikaistalla.
B-lohkossa Sepottaret ovat ottaneet komennon käsiinsä. TaKella on yksi ottelu vähemmän pelattuna ja eroa 10 pinnaa. Välissä oleva Esbo IF saa joulun ajan nauttia kakkospaikasta mutta viimeistään maaliskuussa taitavat sekä TaKe että Globus painua ohi.

Sarja jatkuu 15.1.2014.

sarjatilanne

mestaruussarjan parhaat:
1. Viljo Vartiainen HVV 727 (21)
2. Jaakko Pitkänen GB 706 (60)
3. Teuvo Niemi JP 669 (12)

parhaat I divisioona:
1. Gunnar Johansson HIFK 638 (48)
2. Jorma Manner ERÄ 625 (30)
3. Tauno Nummisalo Patteri 611 (54)

II divarin parhaat:
1. Helena Kukkonen Sepottaret 675 (39)
2. Torsti Räike HIFK 641 (57)
3. Martti Laaksonen City B 634 (51)

kaikki tulokset