HR Finaali Ruusula 26.5.

Helsinki Rankingin kausi päättyi finaaleihin Ruusulassa sunnuntaina 26.5.

Pro-sarjassa Pasi Laito vie kauden aikana kaiken. Syksyn voitto, kevään voitto ja nyt finaalin ykkönen. Pasin voitto alkoi varmistua jo ennen viimeisiä sarjoja, sillä etumatkaa oli muihin sopivasti. Tapani Peltola kavensi hieman eroa voittamalla Pasin viimeisessä sarjassa 228-203, mutta kokonaistilanteen kannalta sarjalla ei enää ollut merkitystä.

Champion-sarjassa OB:n Juho Vettenranta oli alusta asti piikissä ja hän pelasikin illan parhaan tuloksen sekä puhtaana että bonuksilla. PaKen Ismo Hietanen sai pidettyä itsensä kakkosena kovaan kiriin päässeen Argonin Harri Utterin edellä. Utter aiheutti viimeisessä sarjassa Juhon ainoan bonusmenetyksen.

Classic-sarjassa nähtiin ratkaisut vasta viimeisessä sarjassa. City B:n Tero Loikkanen vaihtoi palloa ja sai vanhalla luottopallollaan pelin kohdilleen ja nousi ohi Cobran Christian Ehnlundin. Loikkanen voitti EKK:n Tuomo Laurikaisen ja Ehnlund hävisi TBC:n Kim Kraapalle. Samalla kun kärkipari vaihtui, niin vaihtuivat myös sijat 3. ja 4. . Kraappa meni bonuksilla Laurikaisen ohi.

tulokset