4×1 päätöskierros

GB mestariksi

Illan pääteema oli ottaako Patteri I tai II GB:n etumatkan kiinni?
1. sarjassa Patteri ykkönen rikkoi tonnin rajan (1008), mutta GB ja kolme muutakin joukkuetta puhkoivat paritulosrajan. Mitalikolmikoksi muodostunee GB-Patteri-Patteri.
Patteri I kepitti Patteri II:n ja tarrasi kiinni hopeiseen metalliin. GB otti voiton parituloksella ja on jo lähellä teoreettistakin mestaruutta. Käytännössähän kulta on jo takataskussa. Sijat 4.-6. täysin auki. Veljet, Boltsi-72 ja Mercur kaikki tasapinnoissa.
Kolmannessa sarjassa mielenkiinto siirtyi hallin ulkopuolelle, kun Mercurin Diana Salmelan auto lähti pihalta ”kävelemään” ja aiheutti kolarin heti Huopalahdentiellä. GB otti ja varmisti siinä sivussa mestaruuden. Boltsi on Patterin takana iskuasemissa. Näinkö pronsseista tulee vielä kisa?
4. sarjan loppu ja pronssit taitavat mennä Patteri kakkoselle. Samu Ylijoen oli tehtävä viimeiseen kaato, jotta Boltsi olisi saanut parituloksen ja kolme pinnaa. 9 keilaa kaatui ja samalla sammui mitalisauma.
5. sarja ei tuonut muutoksia mitalijärjestykseen.

1. GB
2. Patteri I
3. Patteri II
4. Boltsi-72
5. Veljet
6. Mercur