HR Finaali

Finaali 26.8. Tali

Kausi saatiin paketoitua

Pro-sarjassa ei nähty yllätyksiä, kun Pasi Uotila meni karkuun muilta jo kisan puolivälissä. Loppuun saatiin kisahuipennus, kun Boltsin Samu Ylijoki teki keilauransa 1. 300-sarjan. Tuolla sarjalla varmistui kakkossija ennen Marko Meriluotoa. Harmillisesti halli oli ehtinyt osin tyhjentyä illan jo hämärryttyä ennen tuota täydellistä onnistumista.

Champion-sarjassa viimeinen sarja ratkaisi voiton. Karo Hilokoski oli pari pinnaa edelle Kyösti Karvista ennen 9. sarjaa. Kyösti voitti viimeisen sarjansa ja Karo hävisi ja näin osat sekä mitalin värit vaihtuivat ns. kalkkiviivoilla.

Classic-sarjassa Antonio Valtonen piti kärkipaikkaa käytännössä koko ajan. Jenni Stenroos roikkui mukana, mutta ei päässyt ohi. Kirsti Piipari jäi kärkikaksikosta jo jonkin verran.

Lautta- ja pelimaksun esim. Estonia tai Pärnu Openiin arvonnassa voittivat Leevi Saikkala, Markku Pennanen ja Eeva Saukkonen.

Tulokset
tulokset puhtaana pelaajien nykyisillä luokilla