Sarjatilanteet mestaruussarja ja I divisioona

Miesten mestaruussarja ja I divisioona pelattiin Talissa sunnuntaina 27.1. Naisilla oli vapaavuoro.

GB kuroi Patterin ja Ailecin muutaman pisteen etumatkan kiinni ja pudotuspeleihin matkaava kolmikko on nyt tasapisteissä. Eroa neljäntenä olevaan Tornadokseen on jo 18 pistettä, joten keväällä on tapahduttava pieniä ihmeitä, jos mitalisijoja ei ole jo nyt jaettu. Kaikki on tietysti mahdollista.

Pudotusviivalla on myös ruuhkaa, sillä kärkikolmikon takana on neljän joukkueen rypäs neljän pisteen sisällä. Kevään mielenkiinto kohdistuu näihin neljään ja siihen kuka heistä lähtee HIFK:n seuraksi sarjaporrasta alemmaksi. HIFK tosin pelasi kauden parhaan kierroksensa, mutta ”hajurako” pudotusviivaan taisi syksyn otteluissa venähtää liian pitkäksi?

Miesten divarin A-lohkossa Munsons BC lisäsi etumatkaansa Jyrään. Ero on nyt jo 19 pinnaa eikä tuota etumatkaa pelaamalla kiinni saa. Lohkon hännillä Tela ohitti SeMin, mutta kaukana semiläisten takana on TaKe, jonka eron viivan yläpuoliseen sarjaan kasvoi jälleen rahtusen.

B-lohkossa Ailec II pelasi huonon kierroksen ja päästi Kehrän karkuun. Ero joukkueiden välillä on jo liki ”munsonilainen”. Peräpäässä Rkm ja Kiffen supistivat eroa Veljiin parilla pisteellä. Rkm:llä on silti paljon pisteitä keväthangilta noukittavanaan, jos haluaa pitää paikkansa I divarissa.

mestaruussarja 3 parasta
1. Pasi Uotila Ailec 1652
2. Raul Beekmann GB 1536
3. Joonas Jähi GB 1535

I divisioona, 3 parasta
1. Vesa Lehmusvyöry Jyrä 1462
2. Rainer Tuunela Jyrä 1456
3. Juha Mattila Tornados 1453

tilanne