Helsinki Ranking, finaalit

Pasi Uotila vei kaiken

Pasilla oli täydellinen Helsinki Ranking kausi: pistevoitto syksyllä, pistevoitto keväällä, PariCupin voitto Olli Pakosen kanssa ja loppuun voitto finaaleissa. Kevään pistevoitto tuli vielä täysillä pisteillä eli pussiin tipahti kaikki 1000 pinnaa. Vaikea pistää kenenkään paremmaksi.

Finaalissa Pasin voitto ratkesi ennen viimeistä ottelua Teppo Ryhästä vastaan. 5 ensimmäistä sarjaa Pasi ja Teppo menivät suunnilleen 20-30 pinnan erolla, mutta 6. sarjaan ropisi 100 pinnan ero ja homma oli selvä eikä 7. sarja ollut kisan ratkaisu.

Champion-sarjassa Steelersin Pentti Heikkinen keikkui koko ajan kärkikolmikossa, jota veti Ke-Ron Hanna Stenroos kisan alkupuolen. 5. sarja oli se kuuluisa kulminaatiopiste ja Heikkinen nousi kärkeen ja piti paikkansa loppuun asti.

Classicissa saatiin ratkaisu viimeiseen sarjaan. Janne Stenroos lähti 72 pinnaa Erkki Vattukumpua perässä 7. sarjaan. Tilanne alkoi kääntyä Jannen eduksi 7. ja 8. ruudun kohdilla ja lopussa piste-ero vielä kaunistui Vattukummun menetettyä mahdollisuutensa voittoon.

Tulokset

DSC_2235Pasi Uotila, Janne Stenroos ja Pentti Heikkinen