Helmiä Talin illassa

Pekka Turkki pääsi yllättämään

…ainakin itsensä voittamalla HelmiTurnauksen finaalin.
Finaalin alkuosista Grande Finaleen meni heittämällä GB:n Anton Leppänen (MA), Ailecin Ann-Christina Kippo (naiset) ja RK:n Pekka (veteraanit). Ainoastaan BCD:ssä kisattiin viimeisiin ruutuihin asti loppusuorapaikasta. City B:n Jarmo Toivonen meni 7 pinnalla ohi HKV:n Tomi Tavelan.

Loppumetreillä alettiin pudotella pelaajia sarja kerrallaan. Ensin Anki Kippo joutui pakkaamaan pallonsa jäätyään pari pinnaa Turkin taakse.
Leppänen oli finaalin ennakkosuosikki, mutta ennakoitu asema kärkimieheksi ei tuonut yhtään lisäpinnoja tai kaadettuja keiloja. 270 sarja vaihtui 194-sarjaksi ja pallojen pakkaaminen oli edessä.
Lopussa oli mukana kaksikko joista toisella oli tuloskunto pahasti laskusuunnassa 253- 205-177 ja toinen pelasi playoutin tasaisesti 199-224-196. Eikös Saksa voita aina tasaisella pelillä, joten miksei Turkki?

tulokset