Veteraanit, naisten liittomylly

Turulle voitto

Helsinki 1 oli alkukilpailussa paras, mutta viimeisessä sarjassa  eli pudotuspelien finaalissa Turku tuli ohi ja vei kiertopalkinnon mukanaan. No olihan se Turun vuorokin, kun vuorotellen on kisat voitettu.
Kisan alussa mentiin Turun vetovuorolla. 4. sarjassa Helsinki 1 nousi kärkeen ohi turkulaisten ja tässä vaiheessa Helsinki 2 oli kolmantena.
Viidennessä sarjassa Lahti tuli mukaan pudotuspelikolmikkoon ja tuolla järjestyksellä mentiin loppupeleihin. Peräpäässä Tampere nousi lopun kirillään neljänneksi ja pudotti hiipuneen Helsinki kakkosen pohjille. Pori pelasi koko kisan viidentenä.

Yllätys oli lähellä

Lahti yritti pienoista paukkua semifinaalissa, mutta jostain syvyyksistä Turku nousi Seija Nurmen piiskaamana ja voitti. Samalla nousukiidolla meni sitten Helsinkikin nurin finaalissa. Helsinki auttoi luvattoman paljon lopussa pelaamalla löysähkösti.

Alkukilpailu
1. Helsinki 1 3550
2. Turku 3404
3. Lahti 3322
4. Tampere 3177
5. Pori 3161
6. Helsinki 2 3131
välierä: Turku – Lahti 537-529
finaali: Turku – Helsinki 573-541

kaikki tulokset
alkukilpailu
välierä
finaali