Seniorisarja

Boltsille mestaruus

Seniorisarjassa käytiin tiukka viimeinen pelikierros.
Boltsi oli jo pelannut ottelunsa etukäteen ja oli varma mestari, mutta hopea ja pronssi ratkaistiin toisen ottelun 2. sarjassa. Siinä Tornados otti täydet 3 pinnaa ja City B II jäi pisteittä. Siihen asti molemmat olivat napsineet 3 pinnaa/sarja. HVV putosi kyydistä 1. ottelussa, kun putoamista vastaan pelannut OB vei pinnat kahdessa sarjassa.

Kun HVV:n teoreettisetkin mahdollisuudet menivät 2. ottelun 1. sarjassa, niin loppu olikin mukavaa sunnuntaipelailua ja lopuksi ripustettiin mitalit kaulaan.
Todella harvoin yli 700 pisteen sarjasta saa vain 1 pisteen pussiinsa. Patteri pelasi 1. ottelun 3. sarjaan 724 (22), mutta Tornados pisti paremmaksi 735 (0).

I divisioonassa oli myös kunnon kisa nousupaikoista. Boltsi-72 II oli pinnarohmu ja nousi kolmossijalta ykköseksi. HKV I ja City B III sijoitukset ovat ainesta kunnon jälkipeleille. Joukkueiden keskinäinen ottelu päättyi 6-6 ja sen toinen sarja HKV:lle 614-612. Ja kun City B jäi toisen ottelun 1. sarjassa pinnaa vaille parituloksen, niin HKV meni kakkoseksi yhdellä pinnalla. Tasapinnoissa City B olisi ollut parempi.

lopullinen sarjatilanne 
henkilökohtaiset tulokset