Helsinki Ranking finaali

Ranking on nyt järjestyksessä

finaalit pelattiin 27.5. klo 18 Talissa
Parhaat ovat tuloslistan yläpäässä ja kauden aikana hyvin menestyneet, mutta finaalissa paremmillensa hävinneet listalla alenevassa järjestyksessä.
Pro-luokassa Karo Hilokoski paineli heti alusta omille teilleen. Leevi Saikkala yritti pysytellä jossain lähietäisyydellä. Tomas Käyhköllä alku meni ihan penkin alle eikä loppukiri riittänyt kolmatta sijaa parempaan. Tällä kertaa.

Championissa pelattiin pitkään tasaisesti ennen kuin Devi Rizal repäisi eroa ja kaulaa. Jukka Peltonen pysyi mukana, mutta matka kultamitalille jäi haaveeksi. Boltsi kaksikko ratkoi pronssin kohtalon ja lopulta bonareilla parempi Samuli Susiluoto kävi mitalin pokkaamassa.

Classicissa ei ollut voittajasta epäselvyyttä ensimmäisen ruudun jälkeen. Olli Sievers pyssytti sellaisen tuloksen että olisi voinut siirtyä katsomoon jo enne päätössarjoja. Ainostaan Pron voittaja Karo Hilokoski teki parempaa tulosta keskiarvon mukaan. Olli oli todella nopea ja ehti kadota mitalikuvistakin. Tuli kuitenkin takaisin ja sai mitalinsa.
Anki Kippo ja Jaana Turunen saivat loistaa kuvissa, jos tuloksissa Olli vei päähuomion.

tulokset