Hämeenlinna kyläili

Liitto-otteluputki auki

Hämeenlinnaa vastaa ei ole hetkeen pelattu.
Veteraanit avasivat kisaputken tältä osin 26.4. Talissa.
Isännät olivat nyt parempia, mutta kuinka jatkossa?
tulokset


Hämeenlinnan Juvel Teamia edustava Heikki Haapanen ottelun paras ennen HBL:n Kari Komulaista (HVV)  ja Olli Hossia (Tornados)

Liiga-60 finaalit 22.-23.4.

Liiga-60 Tali

Viljo Tiitinen ja Tytti Vainikka mestareita

Tiitinen hiipi hiljaa avauspäivän sijalta 15. ylöspäin. Lopulta hän pääsi finaaliin lohkonsa kakkosena. Christer Ehnlund oli siinä ykkösenä.
Kun semeissä Tiitinen ja Ehnlund voittivat omat vastustajansa, niin finaalissa otettiin uusinta paremmuudesta. Nyt Tiitinen vei pidemmän korren. Ehkä Christerin 8. ruudun reikä avitti tietä voittoon, ehkä ei.
Oman jännityksensä kisaan toi Jouko Kuossari epätyypillisellä takeltelulla. Paikka loppuotteluissa oli hetken vaarassa.

Naisten puolella Tytti Vainikka oli Round Robinin jälkeen ykkönen ja oli myös sitä finaalin jälkeen. Inkeri Määttä tiputti moninkertaisen liigamestari Helena Kukkosen semissä, mutta loppusuoralla Tytti paineli ns. ”märkä savi pöllyten” selvään voittoon.
tuloslinkki

HBL 100 vuotta

100 vuotta tuli täyteen

juhlat on pidetty ja pöly laskeutuu vähitellen.
Ansiomerkkejä jaettiin muutamia ja tässä pari
(kaikki kuvat Lilli Palermaa)

Juhlakansaa oli mukavasti paikalla, niin kutsuttuna, kutsumattomana kuin jälkipelejä pelaamassa

Juhlakisan voitti Olli Sievers, Miikka Vaarala toisena ja Leevi Saikkala kolmosena. Kaikilla sama seura GB.
tulokset

Palataan arkeen ja normaaliin päiväjärjestykseen.
Kiitos juhlimassa olleille. Pirskeet taisivat olla saatujen kommenttien mukaan varsin mukavat. Ruoka ja kakku erityisesti. Kokki Mikolle pitää syvään kumartaa ja kiittää. Ja myös muille, jotka olitte juhlia järjestämässä. KIITOS

Veteraanien 2×3-sarja

HVV:lle mestaruus

Viimeisellä kierroksella oli monta taite- ja jännityskohtaa.
Mestaruudesta ei isompaa kinaa enää ollut ja kultamitalit menivät sinne minne pitikin. HVV oli päätöskierroksella pitelemätön. Ailec hyvin mukana kakkosena, mutta pronssista piti laskea kauden keilapinnat ja HIFK oli kuin olikin JP:tä edellä. HIFK viimeinen sarja toi tarvittavan parituloksen ja se riitti himmeään mitaliin.

Mestaruusarjan alareunalla oli tasaista ja lopulta HKV nousi viivan päälle. Patterille riitti nollakierros, koska City B oli keilapinnoissa kaukana takana. City B:n ja HKV:n viimeisessä keskinäisessä sarjassa ratkaistiin ”viivapaikat”.

I divarin karsintapaikoilla oli kova kuhina A-lohkon puolella. Boltsi nousi viivan alta ylös, Globus piti 21 keilapinnalla HIFK IV:n takanaan ja Erä II olisi tarvinnut yhden pisteen lisää noustaakseen nenänsä viivan päälle.

VET 2X3  Lopputilanteet (17.4.2024)
henkilökohtaiset tulokset kierros 11 ja I/II div karsinnat:
mestaruusI divisioonaI/II divisioona karsinnat,  ja luokat

Bakerliiga HIFK:lle

Punapaidat jyräsivät muut

HIFK otti Talissa torstai-illan alkuun kaksi voittoa ja tarvitsi viimeiseen otteluun Radiota vastaan yhden sarjan. Tiukassa oli, mutta kolmannessa tuo onnistui.
Strikers kylvetti Radion toisessa matsissa puhtaasti 8-0 ja tarrasi tuolla voitolla kiinni mitalista ja jopa kultaisesta. Ihan sinne ei pinnat tällä kertaa riittäneet, mutta hopea tuli tasapistein Radion kanssa. Strikersilla oli sijoituksen kannalta tärkeät keilapinnat selvästi paremmat kuin Radiolla.
Bakermestaruuksia kahmineella/kähmineellä Radiolla oli nyt vuoro jäädä himmeälle mitalille. Alkusarjan parhaalle pronssit kaulaan saavutuksena kaudesta.
Kuvien ulkopuolelta kerrotaan, että Ke-Ro yritti kivuta kuviin  mukaan. Tässä finaalissa sijaluvuksi jäi se tuskaisen harmittava 4. Lupasivat parantaa tapansa ja olla ensi vuonna korkeammalla.

HIFK-Strikers 6-2
Radio-Ke-Ro 6-2

HIFK-Ke-Ro 6-2
Radio-Strikers 0-8

HIFK-Radio 2-6
Strikers-Ke-Ro 4-4

HIFK 16 p (1843 keilap.)
Strikers 12 p  (1635 keilap.)
Radio 12 p. (1578 keilap.)
Ke-Ro 8 p. (1578 keilap.)

4×1 mestaruus Patterille

Tiukka taisto Talin illassa

HBL 4x1am saatiin päätökseen sunnuntaina. Patteri 1 oli jo varmistanut voittonsa ennen päätöspelejä. Muut mitalit ratkaistiin viimeisessä vaiheessa. Patteri 1 voitti Boltsin 16-0 ja näin boltsilaisten mitalin värin ratkaisi GB1-Patteri 2 matsi. GB:n junnut päättivät hienon nousunsa takamatkalta hopeisiin prenikoihin 12-4 voitolla. Ja Boltsille pronssia. Jos GB:n Antonio Valtonen ei olisi onnistunut ankkurina 10 ruudussa, niin keilapinnoja olisi laskettu pronssimitalin saajien selvittämiseksi. Tasaista siis oli.
Naisten mestaruuden vei Ailec.
I divisioonassa HK-Kehrä tunki itsensä keulapaikalle.

Päätöskierroksen pistetaulukko
LOPPUTILANTEET 7.4.2024
henkilökohtaiset tulokset kevät 2. pelikierros: mestis ja I divisioona