Veteraanivaliokunta 29.8.

Vuosikokous Talissa

Raija Laakkonen ja Leena Koivunen päättivät pitkän urakkansa veteraanivaliokunnassa. Lähtöpotkuja oli antamassa mm. Tapani Kiviranta, Christer Ehnlund ja kuvan ottanut Ari Tiainen.

Hallitukseen isoa aukkoa paikkaamaan ja täyttämään valittiin Sinikka Lindfors ja Jarmo Toivonen.

Lisää infoa kokouksesta kunhan lähtöjuhlallisuuksien savu on hälvennyt tai PJ Kiviranta ehtii asiat kertoa julkaistavassa muodossa.

Yhden pallon kisa, Tali

Leif Lindberg voittoon

Finnairin Leif Lindberg kukisti finaalissa HBL Harrastajien/Hyrrän Erik Olinin.
Kisa voitosta oli tasainen sarjan puoliväliin asti. Lopussa Lefi latoi kaatojonon ja voitti mukavalla marginaalilla 233-201
Semifinaaleissa Lindberg jyräsi keilat ja Pesosen Erkin 223-184. Olin puolestaan sepotti Helena Kukkosen ja päätti hänen kisat selkein luvuin 217-190.

Tulokset

Seurapalaveri

Syyspalaveri Talissa 14.9. klo 18-20

Sarjat alkavat ja pidetään viime vuoden tapaan palaveri koskien sarjoja ja myös kisoista yleensä, jos ehditään.  Alla muutama HBL:n kilpailuvaliokuntaa kiinnostava kysymys ja keskusteluaihe.
– naisten tasoitus sarjoissa 8 – 5 – 0 pistettä?
– onko nykyiset luokkatasoitukset sopivia?
– SKL rekisteri ja sen ominaisuuksia yms. Miten näette oman tarpeenne rekisterin käytössä?
– käydään läpi muutamat sääntömuutokset/korjaukset. Korjaus- tai kehitysideoita?
– vapaata keskustelua varatun ajan puitteissa

Ilmoittautuminen on avoinna 13.9. ko 16 asti.
Osallistuminen vain paikan päällä.

Talista kuulumisia

Oy Bowling Ab:n keilahallit Jukka Savolaisen vastuulle
Oy Bowling Ab on nimittänyt Jukka Savolaisen 1.8.2023 alkaen keilailuliiketoiminnan vastuuhenkilöksi. Tehtävässä Jukka vastaa Oy Bowling Ab:n operoimien keilahallien johtamisesta ja kehittämisestä yhdessä muun organisaation kanssa.
Muutoksella tähdätään entistä parempiin resursseihin ja mahdollisuuksiin molempien keilahallien liiketoiminnan kehittämisessä ja kasvattamisessa. Keilahallien organisaation kehitys alkaa tästä. Nykyisen ja mahdollisen uuden henkilökunnan roolit tarkentuvat syksyn kuluessa. Toistaiseksi kaikki jatkavat myös vanhoissa rooleissaan.
Jukalla on rautainen kokemus keilailun parissa työskentelystä. Jukka on työskennellyt Oy Bowling Ab:n palveluksessa vuodesta 2016. Sitä ennen Jukka vastasi Kuopion keilahallin pyörittämisestä, työskennellen Kuopion keilahallilla kaiken kaikkiaan noin 15-vuotta.
Monelle aktiiviharrastajalle Oy Bowling Ab tarkoittaa Talin keilahallia. Oy Bowling Ab on suurelta osin myös kaikkea muuta. ”Tämä on kehittämistä, jota suunniteltiin jo ennen koronan puhkeamista ja odotan myös itse innolla, että pääsen jatkossa entistä paremmilla resursseilla edelleen kehittämään yhtiötä kokonaisuutena”, Oy Bowling Ab:n toimitusjohtaja Kai Virtanen toteaa.