Ke-Rolle Trio-mestaruus

Päätöskierroksella tapahtui

Ke-Ro meni ja porskutti näyttävään mestaruuteen Talissa palatussa päätöskierroksella. Alempana taulukossa sijaluvut vaihtuivat tiuhaan. Patteri nousi sijalta 4. Munsonsin ja GB ohi kakkoseksi. Päätöspeleissään kontannut GB sai sentään pitää mitalit.
Pudotusviivalla EKE nousi haastamaan HIFK:n. Ehkä ”hifkiläisten” onni oli kohdata viimeisessä ottelussa kompastellut GB ja pysyi EKE:n edellä. Ja kun koko loppukauden hännillä ollut HK-Kehrä nousi Cobran ohi, niin sarjan loppu oli tapahtumia täynnä.

I divisioonassa koko kauden kärkikolmikossa ollut Bad Boys kärsi pahat tappiot ja HVV tuli ohi sarjan päättäneessä keskinäisessä ottelussa.

TRIO Lopputilanteet (27.3.2023)

Tiitiselle veteraanicup

Inkeri Määttä sähköisti kisan

Veljien Viljo Tiitinen vei veteraanien cup-kilpailun nimiinsä Talissa. Tiukan vastuksen finaalissa antoi HKV:n Inkeri Määttä. Vasta viimeinen heitto ratkaisi kisan voittajan.

Määtän hampaisiin ja telan alle jäivät kisan edetessä niin Christer Ehnlund, Tapani Kiviranta kuin semifinaalissa John Öström. Ja hyvillä peleillä kaikki.
Viljo voitti semissä Erkki Pesosen.

Talin keilahalli tiedottaa

Talin keilahallin pysäköintiehdot muuttuvat, että pystymme takaamaan riittävästi pysäköintitilaa asiakkaillemme. Alueella uusitaan parhaillaan kyltityksiä ja pysäköinninvalvonta käynnistyy lähipäivinä. Noudata siis uusia ehtoja jo seuraavalla käynnilläsi.
Pysäköinti on maksullista, mutta Talin keilahallin asiakkaille se on edelleen ilmaista. Ilmaisen pysäköinnin saat syöttämällä heti saavuttuasi rekisterinumeron kassalta löytyvään tablettiin. Ilmaista pysäköintiä ei voi lunastaa jälkikäteen.
Lisätietoja hallin sivuilta

Erälle 5×5 Eu

Tapanilaan mestaruus

Erän naiset kirkastivat viime kauden nelossijan ja ottivat todennäköisesti viimeisen 5x5Eu-sarjan mestaruuden. Ensi kaudella sarja muuttuu 4×4 Eu:ksi, jos seurat niin lopulta haluavat ja ennakkokyselyn tiedot pitävät paikkaansa.
HIFK ei saanut päätöskierroksella eräläisiä kiinni ja käteen tyrkättiin hopeat. Pronssille viime kauden kakkoset Kiffen.

5 X 5 Eu Lopputilanne (13.3.2023)
henkilökohtaiset tulokset 5. kierros
henkilökohtaiset tulokset 4. kierros
henkilökohtaiset tulokset 3. kierros
henkilökohtaiset tulokset 2. kierros
henkilökohtaiset tulokset 1. kierros

IFK Games finaali

Voittajat ja muut sijoitukset ratkottu
Tali 2.3.2023

MA-luokat
1. Puharinen Pyry GB
2. Vilokkinen Nooa GB
3. Mäyry Pekka RäMe
4. Ylijoki Samu Boltsi-72

BCD-luokat
1. Vainio Henri GB
2. Vartiainen Viljo HVV
3. Pellikka Reijo Ailec
4. Teittinen Pekka Ailec

kaikki tulokset