YHDEN PALLON KILPAILU

YHDEN PALLON KILPAILU 27.8.2018 klo 10.00 TALI

Jorma Hållfast vei yhden pallon kisan voiton. Finaalissa kukistui Hannu Pajunen pienellä mutta selvällä marginaalilla.
Kisaa alussa hallinnut Pertti Palmio jätettiin lopulta sijoilla 3.-4. Pekka Paajasen kanssa.
75 pelaajaa otti kisaan osaa.
Paras nainen Kirsti Piipari sijoittui 5.-8. ja jäi lopulta vain pinnalla ulos 4 parhaan pelaajan jatkopeleistä.

kaikki tulokset

Perussääntö:
Ennen kilpailun aloittamista (ei harjoitusheittoja eri palloilla) jokainen osallistuja valitsee itselleen yhden pallon, jolla pelaa peliä niin pitkälle kuin pääsee. Mikäli vaihtaa palloa kesken pelin, tulee heti hylätyksi. Kun kilpailu alkaa, on jokaisella 2 harjoitusheittoa valitsemallaan pallolla aloitusradalla. Peli pelataan amerikkalaisella pelitavalla ja olosuhde on veteraanikeli. Normaalit ikähyvitykset + naiset 8 p/sarja

Kilpailutapa:
Kaikki osallistujat pelaavat alkupelissä 4 sarjaa. Tämän jälkeen pelataan tulosta aina yksi (1) sarja entisiin pisteisiin. 72 parasta jatkavat seuraavaan osioon, jonka jälkeen peli jatkuu seuraavasti:
32 parasta, sen jälkeen 16, 8, 4 ja 2, jolloin voittaja on selvillä, eli parhaan kokonaistuloksen tehnyt on voittaja.

PALKINNOT:
I ja II         200,00 €  Lahjakortti Bowling Oy
III ja IV     100,00 €   Lahjakortti Bowling Oy
V ja VIII     50,00 €   Lahjakortti Bowling Oy

HBL Sarjat

Kausi 2018-2019

Sarjaohjelmat ovat olleet nähtävillä jo jonkun aikaa Sarjasivulla
4×1 am on tehty ja ohjelma tulee nettiin alkuviikosta.

Yksi korjaus VET 3×3:ssa pitää tehdä ja yksi kellonaika tulee Triossa muuttumaan, mutta niistä tarkemmin kun korjaukset on tehty ja varmistettu.

Firmaliiga on nyt Maanantailiiga

Tervehdys keilaajat

Syksy saapuu ja Firmakeilailu muuttaa muotoaan. Talissa on aina maanantaisin hauskaa keilailua, joka ennen pelattiin Firmaliigana mutta jatkossa liiga on vapaampi ja joukkueiden muodostamien ei ole enää sidottu entiseen tapaan samaan firmaan. Pelata voi joko yksin Maanantai rankingissa tai 2-6 hengen porukoissa Maanantain startissa tai Maanantailiigassa (ent. Firmaliiga).
Allekirjoittanut pyörii maanantai-iltaisin Talin hallilla mahdollisimman paljon sekä muita ammattilaisia avustamassa keilailun saloihin. Voit siis vain pelata, pitää hauskaa tai ottaa tosissaan toisia vastaan. Edulliset pelit ja hauskat pelimuodot sekä joka viikko palkintoja jaossa. Kannattaa siis tulla.
Lisätietoja tästä linkistä 😉

Ystävällisin kauden alun toivotuksin Janne Kolhonen.

Kausi alkakoon

Ovet avattu ja valot päällä

Toimisto vastaa puheluihin ja sähköposteihin taas normaalisti eli kun kerkiää ja kuulee pirinän. Paluu toimistoarkeen tapahtui elokuun 6. päivä.

Tulevan kilpailukauden kalenterit ja sarjaohjelmat ilmestyvät vähitellen 6.8. alkaen nettiin ja halleille tulee paperiversioita jakoon.

Tästä se kausi taas lähtee käyntiin !