Senioreiden EM Tali

Seniorit keilaavat EM-mitaleista Helsingissä

Suomi ja Helsinki isännöivät tämän vuoden senioreiden EM-kilpailuja. Liki 750 pelaajaa aloittaa taistelun mitaleista Juhannuspäivänä.

Senioreiden EM-näyttämönä toimivat Talin ja Ruusulan keilahallit. Järjestelyurakka on melkoinen, sillä mukana on 741 keilaajaa 24 maasta, lisäksi Helsinkiin saapuu reilu sata ei-pelaavaa kisavierasta. Pelipäivät ovatkin organisaatiolle työntäyteisiä, pelit alkavat aamuisin kello 9:00 ja jatkuvat aina puolille öin.EM-kilpailut ovat vuosittain mittava tapahtuma. Suomella on luonnollisesti suurin joukkue, 171 keilaaja, joista miehiä on 99 ja naisia 72. Toiseksi suurimmalla ryhmällä on edustettuna Norja, joka marssittaa radoille suurimman miesjoukkueen 104 miestä. Naisia Norjasta tulee vain 23. Moldovasta kisoihin uskaltautuu yksi miespelaaja.Senioreiden EM-kilpailuissa pelataan kolmessa ikäryhmässä 50-57-vuotiaat, 58-64-vuotiaat ja yli 65-vuotiaat. Kisaohjelmassa on parikilpailu, trio ja henkilökohtaiset all events ja masters. EM-kilpailut huipentuvat perjantaina 27.6. kello 8:30 alkaviin finaaleihin. Viikko huipentuu perjantai-iltana Marina Congres Centerissä järjestettävään bankettiin.Järjestäjät hoitavat kilpailujen tiedotuksen. Voitte seurata tapahtumia ja tuloksia oheisten linkin kautta ESBC Finlandin ja ESBC:n sivuilta. Sivuilta löytyvät myös peliajat.

Seija Lankinen

ESBC:n sivuille
ESBC Finlandin sivuille

Keilailu.fi / Uutiset.

Rekisteröinnit

Kausi 2014-2015

Seurojen yhteyshenkilöt saavat juhannuksen jälkeisellä viikolla kirjeen, jossa kerrotaan pelaajien rekisteröinnistä ensi kaudelle sekä tarvittavat listat ja lomakkeet. Jos kirjettä ei näy eikä kuulu, niin yhteys HBL:n toimistoon hbl@helsinginbowlingliitto.fi ja saatte rekisterilistan sähköpostiin liitteenä.

Edustustodistuksia voi lähettää jo nyt toimistolle, jotta ainakin osa pelaajista saadaan rekisteröityä uuteen seuraansa ennen kuin toimisto sulkee ovensa. Toimisto on kiinni 5.7.-3.8.

lisärekisteröinti
edustustodistus

Sarjajaot 2014-15

SARJAKAUSI 2014-2015

Ensi kauden sarjojen lohkot ovat valmiina.
Ne voi katsastaa tästä

Sarjaohjelmia ei ole vielä tehty, joten voitte tarkistaa onko kaikki joukkueenne mukana.
Ilmoitettujen ja listoilla olevien joukkueiden määrät täsmäävät, mutta joku joukkue on voinut jäädä pois.
Sarjojen arvonta alkaa ensi viikon puolessa välissä.

Sarjapalkinnot

Sarjojen palkinnot kaudelta 2013-2014

Kaikki sarjat ovat päättyneet ja ensi kauden sarjoihin on ilmoittauduttu. Tai melkein kaikki ovat hoitaneet ilmoittautumisen. Kahdelta seuralta puuttuu vielä lopulliset ja vahvistetut määrät.
Joka tapauksessa kaikki palkinnoilla olleet ovat mukana myös ensi kaudella, joten maksatuslistan voi julkistaa.

lista löytyy tästä