HBL mestaruussarjat ja M I div

Mercur jatkaa kärjessä

Naisten sarjassa lähdetään joulutauolle Mercurin viedessä porukkaa. GB kavensi kärkikaksikon ero parilla pinnalla ja kauden lopussa saa tapahtua ihmeitä jos jompi kumpi jää mitalipelien ulkopuolelle.
Taulukon hännillä Boltsi-72 pelasi hyvän kierroksen ja nousi pari pykälää ja on jo Sepottarien kannassa. Hak-Pan tilanne viivan alla ei ole kehuttava ja keväälle jää paljon pelattavaa.

Tasaisesti mennään

Miesten sarjassa Ailec ja Patteri 1 jakoivat kierroksen parhaan joukkueen ”tittelin” ja he jatkavat myös sarjan kärjessä. GB jäi kaksikosta pari pinnaa ja näyttää vahvasti siltä, että nuo kolme ovat myös kevään loppuottelijat. Mm. Tornados on jäänyt GB:stä 12 pinnaa ja taistelee enmmän putoamispeikkoa vastaan kuin Play-Off paikasta. Sijat 4-7 ovat vain parin pinnan sisällä ja yksi heistä liittyy HIFK:n seuraksi I divisioonaan ensi kaudella.

Munsons BC nousussa

Divarista on nousemassa Munsons BC, joka kasvatti jälleen eroa seuraavaan. Ero Jyrän kakkoseen on jo 16 pinnaa.
B-lohkossa Kehrä sai pientä eroa aikaan Ailecin II-jengiin. Kehräläisillä on nyt 11 pinnan etumatka kauden puolivälissä. B-lohkon peräpäässä Rkm kiri eroa umpeen viivan yläpuolelle. Silti piste-eroa on 8-9 viivan yläpuolella olevaan kolmikkoon. A-lohkossa TaKella on myös 8 pinnan takamatka viivan yläpuolella majailevaan Telaan. 4. kierros ei eroa kaventanut, päinvastoin.

kierroksen parhaat pelaajat:
miehet, mestaruussarja
1. Magnus Lönnroth Tornados 1645
2. Eemeli Hemmi Patteri 1531
3. Niko Rannikko Patteri 1462

naiset, mestaruussarja
1. Roosa Lundén GB 1066
2. Reija Lundén GB 997
3. Heidi Manninen Mercur 994

miehet, I divisioona
1. Kari Komulainen HVV 1482
2. Reijo Heinänen Rkm-Hki 1462
3. Jari Mattila Kehrä 1460

tilanne 16122012