Tulorekisteri

Tulorekisteri astuu voimaan tammikuun alussa

OHJEET PALKINNONMAKSUSTA (uusi ohje 9.1.2019) !!!

Vuoden 2019 alussa otetaan käyttöön tulorekisteri. Siihen pitää ilmoittaa maksetut suoritukset viiden vuorokauden sisällä maksusta. Seuroille ja jäsenliitoille, joilla ei ole kirjanpito-ohjelmistoa käytössään suositellaan käyttämään http://www.palkka.fi -sivustoa.

Yhdistyksen tulee olla rekisteröitynyt yhdistys (ry), että voi ilmoittaa tietojaan tulorekisteriin. Kaikkien keilaseurojen tulisi olla rekisteröityneitä yhdistyksiä. Kirjautuminen tulorekisteriin tehdään Katso-tunnuksilla.

Katso-tunnukset saat osoitteesta https://yritys.tunnistus.fi/.

Tulorekisteriin ilmoitettavia tietoja ovat tehdystä työstä maksetut palkat, luontoisedut, palkkiot, työkorvaukset sekä muut ansiotulot. Myös verovapaat ja veronalaiset kustannusten korvaukset on ilmoitettava.

Huom! Kilpailuista maksetut palkinnot täytyy ilmoittaa tulorekisteriin. Suomen Keilailuliitto ohjeistaa jäsenliittoja ja seuroja tekemään ilmoitukset palkinnoista ilman vähennyksiä ja keilaajien itse tekemään vähennykset omassa verotuksessaan.
Tulorekisteriin pääset tältä sivulta. https://www.vero.fi/tulorekisteri/

Keilaajat, jotka kuuluvat urheilijoiden tukisäätiöön, palkinnot maksetaan vanhaan tapaan tukisäätiön tilille.

https://www.keilailu.fi/content/fi/1/21156/Ohjeet%20palkinnoista.html (ohjeet keilaajan henkilökohtaisista palkinnoista)

SKL:n palkinnon maksulomake on päivitetty vuodelle 2019 https://www.keilailu.fi/files/upload_pdf/92305/palkinnonmaksulomake%202019.pdf