Helsinki Ranking finaalit 23.5.

Uotila, Kanerva ja Mikkonen voittoon

Kaikissa sarjoissa jaettiin mitaleita vasta viimeisessä sarjassa. Vain Champion-sarjassa Jyrän Niko Kanerva oli mennyt menojaan ja voitto oli takataskussa ennen sarjan päätösruutuja.
Pro-sarjassa Ailecin Pasi Uotila ja Sinisten Juuso Tiainen ratkaisivat voiton keskinäisessä ottelussaan. Pasi oli parempi ja nousi 8 pinnan takaa-ajosta 39 pinnan voittoon. Tornadoksen Peter Strömberg tuli viimeisessä sarjassa kovaa takaa ja pakotti osaltaan Uotilan ja Tiaisen pelaamaan hyvää sarjaa, jotta Strömberg ei tule ohi hopealle. Nyt eroksi jäi Tiaiseen 9 pinnaa.
Championissa oli Kanervan takana tiukka taisto muista mitaleista. OB:n Jari Vettenranta, Boltsin Markku Pennanen ja Tornadoksen Aarne Nilsson lähtivät 18 pinnan sisällä viimeisiin ruutuihin. Jari nousi nelossijalta hopealle, Markku piti kolmospaikan bonuksilla ja Aarne kohtaloksi tuli pudota neloseksi.
Classicissa TKS:n Patrik Roos lähti piikistä viimeiseen sarjaan. Steelersin Timo Mikkonen oli tullut jo 8. sarjassa tiukasti ”iholle” ja 9. sarjassa pääsi ohi Roosin hieman kyykättyä. Pronssi meni Patterin Pertti Tapolalle kolmen pinnan erolla TaKen Markku Tiitiseen. Markun heikot hetket osuivat aloitussarjaan (145) ja päätökseen (125) ja näin mitalisija vaihtui nelospaikkaan.

tulokset