CD-finaalit 2.2.

Tiukaksi meni

Etenkin naisten finaali Fun Bowlingissa meni tiukaksi viimeisessä sarjassa. Kirsti Piipari lähti piikissä matkaan, mutta Susanna Räty ja Anna Niskanen olivat vajaan 10 pinnan päässä eikä Mona Fäldtillä ollut kuin 69 pinnaa kärkeen. Sarjavoitosta saatavat bonukset olivat nyt kullan arvoisia.
Räty kohtasi Piiparin ja voitti 177 (30) – 133. Näin Susanna oli varmasti mitalleilla ja Piipari joutui odottamaan naapuriradan tulosta. Fäldt pelasi ehjän sarjan ja nosti sijoitustaan kummasti. Piipari jäi taakse ja Niskanenkin. Erot eivät olleet suuren suuria. Räty piti kiinni ykköspaikastaan bonusten ansiosta. Hän voitti kaikki pelaamansa sarjat.

Myös miesten sarjassa jaettiin mitalit vasta päätössarjassa. Jari Seppälä ja Juha Pulkkinen pääsivät pelaamaan yksin sarjojaan ja saivat näin varmat bonuspinnat. Jouko Mönttisen kiusaksi tuli Pulkkisen seurakaveri Tuomo Laurikainen ja hän lopulta ratkaisi hopeamitalistin Seppälän varmistellessa voittoaan. Tuomo voitti Joukon 213 (30) – 179 ja Pulkkinen meni kakkoseksi 2 pinnan erolla Mönttiseen.

tulokset