B-mestaruudet

Ann-Christina Kippo ja Kalle Parkkari mestareiksi

Naisten kisassa Anki lähti vetämään letkaa heti ensimmäisistä ruuduista lähtien. Kun bonuksetkin putoilivat sopivasti omaan pussiin, niin tuloksellisesti tasoissa ollut Anne Mikkonen pelasi viimeisessä sarjassa enemmän takaa-ajanutta Heli Niemistä vastaan kuin edellä mennyttä Ankia kiinniottaen. Heli ja Anne pelasivat viimeisen sarjan vastakkain 174 (30) – 135. Eroa jäi lopulta 11 pinnaa Annen hyväksi.

Miesten kisassa haettiin pelipaikkaa ja sen löysi ensimmäisenä Kalle Parkkari. Kalle olisikin mennyt menojaan ilman 5. sarjan notkahdusta, jonka ansiosta Ville Damsten pääsi kannoille ja kuudennessa sarjassa jopa 4 pinnalla ohi. Seurakaveri Marko Luukkonen roikkui Kallen kannoilla 5. sarjan jälkeen, mutta hänelle tuli pieni romahdus seuraavaan sarjaan ja kärkikaksikko pääsi karkuun.
Viimeisessä sarjassa kerolaiset olivat kuninkaantekijöinä. Jarkko Kovalainen oli Parkkarin kiusana 7. ruutuun asti, mutta  sitten tuli ratkaiseva missi. Jussi Stenroos kuunteli tarkasti isänsä neuvoja ja voitti Damstenin. Ville osin ratkaisi myös omalla pelillään mestaruuden tekemällä tyhjiä väliin.

tulokset