Veteraanien sarjat

Veteraanien 3×3-sarja HIFK I:lle

Mestaruus alkoi varmistua HIFK:lle jo toisessa sarjassa, kun naapurissa pelanneet boltsilaiset jäivät ilman paritulospinnoja ja HIFK nappasi kaikki tarjolla olleet pinnat pistepussiinsa. HIFK piti pelinsä kurissa loppuun asti ja kasvatti lopussa pinnan etumatkansa neljään ja kuittasi kolmannen perättäisen 3×3-sarjan mestaruutensa.
Boltsi oli varma kakkonen, mutta pronssista kisattiin vielä loppuun asti. JP voitti Jyrän viimeisessä sarjassa 591-588 ja vei sarjan sekä käänsi yhteistuloksen ”kotiin” neljällä pisteellä. Jos sarja olisi mennyt toisin päin, niin Jyrä olisi ollut pronssilla.

Mestaruussarjasta putosivat City B I, Rkm ja Kehrä ja sinne nousivat OB I, BT ja HKV I.

sarjatilanne
henkilökohtaiset tulokset

Veteraanien 2×3-sarja Ailecille

Mestaruus ratkesi viimeisessä ottelussa ja sen 1. sarjassa, kun mestaruutta puolustanut Ailec – eli lähes koko kauden yhdessä pelanneet Jorma Hållfast ja Hannele Uotila – voitti kakkossijalla olleen SeMin 436-417. Kolmas pyörä Ailecin joukkueessa oli yhden kierroksen pelannut farmari Aarne Nilsson.
Ottelu jatkui SeMin hopean varmistamiseksi ja Yrjö Kosken mielen rauhoittamiseksi. 2. ja 3. sarja pelattiin molemmat tasan parituloksin (409 ja 415). Varsin harvinainen ottelu, jossa napsaistiin pistepusseihin vielä kaikki tarjolla olleet pinnatkin.
Pronssimitalien saaja ratkesi vasta lopputulospisteillä, kun HVV I-joukkue hävisi yhteispinnoissa Kehrälle ja Patteri voitti Jyrän. Tasapinnoissa keilapisteet olivat Patterin hyväksi ja näin varamiehenä radalle päässyt Tauno Nummisalo sai pokata pronssia.

Sarjataulukko
henkilökohtaiset tulokset