Sarjatilanteita

Triot päättyivät

Kehrä vei miesten trion mestaruuden, kuten liiton pj Kaj Kerbs ounasteli lauantaina SKL:n Gaalaillassa. Hänet oli valittu pelaamaan mestaruussarjaa, kun joukkueen ei ehdottomasti pitänyt voittaa. (oli joukkueensa paras ”pistemies” kts. tuloslista)
Taktiikka oli kostautua, mutta kehräläiset saivat koottua rivinsä ja päättivät kautensa kahdella parituloksella ja mestaruudella.
Munsons BC I-joukkue ajoi Kehrää takaa, mutta toisen ottelun 1. sarja ratkaisi käytännössä sarjan voittajan. Munsonsin päätösottelun vastustajalla Ke-Rolla oli pronssi vielä hyvin tähtäimessa, koska MBI kompasteli viimeisessä ottelussaan sen hetkistä sarjajumboa Rkm:ää vastaan. Lopulta vain 6 keilapinnaa erotti kerolaiset pronssista.
Sarja oli tasainen, sillä jopa sijalle 7. päätynyt HIFK olisi voinut olla lopputuloksissa mitaleilla. Heidän mitalinkiiltonsa sammutti lopullisesti kehräläisten onnistunut kauden päätös.

sarjataulukko

Naisten sarjassa mitalit ratkaistiin keilapisteillä.
HKV I voitti 6. kierroksella sarjaykkösen Boltsin I-joukkueen ja viimeiselle kierrokselle lähdettiin HKV pinnan edellä.
Mestaruus ratkesi, kun HKV otti 6 pinnaa ottelustaan City B:tä vastaan ja jäi viimeisessä sarjassaan 7 pinnaa vaille parituloksen. Boltsi-72 otti myös kolme sarjavoittoa, mutta kauhaisi mestaruuden kotiin tekemällä kauden päättäneeseen sarjaansa parituloksen 632 ja vei mestaruuden 44 keilapisteen turvin ennen HKV:tä.
Boltsin II-joukkue nousi pronssille myös keilapisteillä. Mitalin väri ratkesi kauden viimeisessä pelissä Boltsin ja Telan kesken. Viimeinen sarja päättyi tasan 527-527 ja näin pronssit Boltsiin ja 4. sija telalaisille.

Naisten lopputilanne ja henkilökohtaiset tulokset

Miesten II divisioonan sarjataulukko on päivitetty toimiston palattua lomareissulta

Veteraanien 3×3 II divisioonassa on ratkaisukierros reilun viikon päästä.
Mestaruussarjassa on mitalien väreistä vielä pientä taistelua. I divisioonssa kisataan vielä kolmannesta nousupaikasta.
II divarin B-lohkossa on sitten tasaisempaa. Toisesta nousupaikasta kisaa kolme joukkuetta tasapistein eikä neljäskään kaukana ole. Teoriassa jopa sarjaa johtava TIK voisi pudota pois nousupaikalta. TIK on pelannut ottelunsa ja etumatka on 10 pinnaa seuraaviin. Kahden joukkueen 11 pinnan päätöskierros voi vielä sotkea sarjataulukon kokonaan.