B- ja CD-mestaruudet Tapiola

Vain yhdessä sarjassa voitto ratkesi selvällä erolla.

Boltsin Birgitta Ovaskainen hallitsi CD-naisten kisaa alusta loppuun asti eikä voittajasta ollut epätietoisuutta kisan aikana. Muissa sarjoissa voittaja saatiin selvitettyä vasta viimeisillä palloilla viimeisissä ruuduissa.
B-sarjassa HVV:n Rolf Carlsson lähti viimeiseen sarjaan kolmantena mutta poistui radalta ykkösenä. Janne Stenroos ei saanut bonuksia viimeisestä ja Rolle pääsi ajamaan kiinni ja ohi niin Jannesta kuin kakkosena olleesta Jorma Karppisesta. Kolmossijasta käytiin tiukka keskinäinen kisa: HVV Viljo Vartiainen voitti päätössarjassa HK:n Karppisen mutta jäi kuitenkin vain pisteen päähän Jormasta ja pronssista
Naisten B-kisassa GB:n Daniela Lönnroth näytti jo karkaavan muilta mutta seurakaveri Pia Pekkanen sai kirittyä eron voittamalla keskinäisen ottelun 4. sarjassa 235-234. Dannu varmisti voittonsa vasta 5. sarjassa kymppiruudun toisessa heitossa noustuaan tasapinnoihin Hanna Stenroosia vastaan.
Miesten CD-kisassa Ke-Ron Jussi Stenroos jätti 159 tuloksella 7. sarjassa oven auki kerhokaverille Jarmo Niskaselle. Jarmon olisi pitänyt tehdä 183 viimeiseen mutta sai kasaan 174 ja näin mestaruus jäi saamatta.