Sarjoihin ilmoittautuminen

Seurojen yhteyshenkilöt ovat saaneet sarjakirjeen ja ilmoittautumisohjeet.
Kilpailuvaliokunta päätti 23.4. että ensikauden I divari (4×1 am) pelataan syksyllä kolminkertaisena sarjana kahdessa lohkossa ja 5 ottelua/pelipäivä. Joulun aikaan lohkot jaetaan nousu- ja putoamissarjoihin ja keväällä pelataan kaksinkertainen sarja. Kevään sarja aloitetaan nollilta. Kakkosdivisioona pelaa 4 ottelua/kierros ja näin toivottavasti saadaan yksi pelipäivä vähennettyä kalenteria täyttämästä. II divarin lopullinen ohjelma riippuu täysin mukaan tulevien joukkueiden määrästä.

Ilmoittautumisia on jo tullut ”sisään”, lista löytyy täältä

Jos joku seura on ilman kaveria yhdistelmäseuraan (kts. sarjakirje), niin tänne toimistolle voi ilmoitella asiasta. ”Paritusta” voidaan avittaa myös täältä käsin.