HKV:lle naisten Trion mestaruus

Hurja loppukiri

HKV:n molemmat joukkueet lähtivät pitkältä takamatkalta naisten trion päätöskierrokselle. Boltsin ykkösjengi oli karannut jo 12 pinnan päähän ja välissä oli 3 joukkuetta mitalia kärkkymässä.
Leena Koivunen, Kirsti Bruun ja Raija Laakkonen voittivat ensin Fenixin 8-0 ja saivat hyvän rallin päälle toiseen otteluun. Tela kukistui 10-0 ja samalla Boltsin molemmat joukkueet epäonnistuivat sen verran ratkaisevasti, että kultamitalit ripustetaan toukokuussa hkv-läisten kaulaan. Boltsi pysyi kuin pysyikin hopealla 73 keilapisteen turvin.

HKV:n ykkönen nousi lopussa pronssille.
Hallitseva mestari MBI pelasi alkukauden ailahtelevasti, mutta lopussa takoi kunnon pisteet tauluun. 18 pinnan kierros ei kuitenkaan nostanut sijoitusta enää keskivaihetta korkeammalle. Kierroksen parhaat pelaajat tulivat MBI:stä (tasoituksellinen) ja HKV:stä (puhdas).