Naisten mestaruussarja ja miesten I divari

Naisten mestaruussarja

Mercur lähti pienelle karkumatkalle voittamalla kaikki 5 otteluaan. Normaalisti perässä tulisi tai edellä menisi GB, mutta nyt Mercurin ja GB:n väliin mahtuu edelleen yksi joukkue ja Strikers nousi myös tasapinnoihin.
Kilpailuvaliokunnassa oli viime kuun aikana paljon keskustelua ja pohdintaa, avaus aiheeseen tuli naisten sarjan sisältä, sarjan tulevaisuudesta. Ja nyt tilanne sarjassa näyttää olevan juuri sellainen, josta myös valiokunta haaveilee: tasainen ja kisataan myös muusta kuin siitä kolmannesta pudotuspelipaikasta. Toivottavasti kausi jatkuu samoissa merkeissä.

Kierroksen parhaan sarjan heitti GB 794 ja kolmesta seuraavasta Mercur 772-764-744.

Miesten mestaruussarja pelaa kierroksensa 26.10.

Miesten I divisioona

A-lohkosta voidaan odottaa tasaista aina kauden loppuun asti. Nyt HIFK:n takana kärkkyy 3 joukkuetta tasapistein. Yksikään joukkue ei ollut ylitse muiden tällä kierroksella. B-lohkossa sen sijaan alkaa yksi joukkue juosta muilta karkuun. Patterin II-joukkue oli selvästi muita edellä tämän kierroksen otteluissa ja karkasi kuuden pinnan karkumatkalle. Keskikasti on B-lohkossakin tasainen. Pudotusviivan alla olevat ovat vielä iskuetäisyydellä, joten tulevilla kierroksilla nähdään vielä nousuja ja laskuja.

A-lohkossa pelattiin kerran yli 800: HIFK 849. B-lohkossa Patteri II heitti kolmesti yli – 843, 841, 832 – sekä Ailec II kerran 828.

kierroksen pelaajat
naisten mestaruussarja
1. Heidi Manninen Mercur 1022
2. Erja Säde Strikers  953
3. Roosa Lundén GB 933
4. Taija Rolig Mercur 926
5. Sirpa Seppä Blooper 917

miesten I divisioona
1. Petri Lehtonen HIFK 1081
2. Jari Honkanen Patteri 1060
3. Jussi Petäjä Patteri 1026
4. Janne Kaukonen Patteri 1000
5. Ari-Pekka Semenoja Patteri 992

tilanne

ottelut
naiset
miesten I div

henkilökohtaiset
naiset
miehet I div