Naisten Trio, lopputilanne

Naisten Triosarja päättyi

Viimeisellä kierroksella pistettiin hieman mitalijärjestystä uusiksi. Viidennen kierroksen ottelu KaPS N- HKV I oli jo hyvin ratkaiseva lopputulosten kannalta. KaPS:n 8-0 voitto pudotti HKV:n nelossijalle, mutta hkv-läisillä oli vielä peli pelaamatta ja kapsilaiset päättivät kautensa.
City B:n ykkösen jäätyä tasoihin Telan kanssa oli mitalissa kiinni enää neljä joukkuetta. MBI:n mestaruus oli jo ennen kierroksen pelaamistakin lähes päivän selvä juttu.

Lopulta sarjataulukon alemmalla puoliskolla majaillut Fenix nousi mitalien ratkaisijaksi voittamalla HKV ykkösen 6-2. Ottelun loppupinnoissa Fenix oli vaivaiset kaksi hkv-läisiä edellä ja nuo kaksi pistettä myös ratkaisivat pronssimitalit KaPS N:n eduksi.

Boltsi pelasi varmasti hopealle ja MBI vei mestaruuden ja teki kierroksen parhaan sarjan kauden päättäneeseen sarjaansa (641).
Sarjataulukko eli ihan loppuun asti. Tela kipusi taulukon alareunalta keskikastiin ja City B kakkosen ohittivat myös Fenix ja HKV II.

Tapiolassa pelattu kierros oli kauden parasta, vaikka mitaleista pelattiin. Klo 11.00 pelattu 5. kierros oli kauden paras joukkuepisteiden keskiarvoina laskettuna (1659) ja kauden lopulta päättänyt 6. kierros oli kolmanneksi paras (1633). Ilman aikataulullista sähläystä kauden olisi päättänyt 9. kierros, joka oli keskiarvon valossa se toiseksi paras (1637)