Triomestaruus HIFK:lle

Tiukassa oli

Tornados lähti päätöspeleihin 3 pinnan etumatkalla. HIFK oli hyvin perässä eikä Boltsin kakkospoppoo sekään kaukana ollut.
Tornados räpiköi Strikersia vastaan tai pikemmin Strikers pääsi ihon alle ja vei tornaattoreita kuin sitä pässiä narussa. HIFK aloitti tahmeasti, mutta paransi kuin sika juoksuaan ja tuli tasoihin Tornadoksen kanssa. Boltsin kakkonen nuukahti totaalisesti Tribuksen käsittelyssä. Ja samalla vihreäpaitaiset ilmoittautuvat mitalitaistoon. Patteri oli vielä sekin mukana eikä GB:llä ollut pitkää matkaa pronssille.

Viimeisessä ottelussa HIFK aloitti parituloksella ja meni piikkiin Tornadoksen saadessa kyytiä GB:ltä. Patteri hukkasi mitalihaaveitaan toisessa sarjassa ja Boltsi II heräsi hetkeksi Ruususen uniltaan, mutta sammui sitten kuin tallilyhty.
Lopussa GB piti Tornadoksen kurissa ja punapaitojen pistepussiin tuli vain hopeaan tarvittavia murusia. HIFK sai ne mestaruuteen tarvittavat pinnat raavittua HVV:ltä. Tribus päätti loistavan nousunsa pronssiin.

TRIO lopputilanteet (13.5.2024)