Helsinki Ranking päättyi

HR finaalit Talissa 22.5.

Kisakausi rankingin osalta laitettiin pakettiin ja rusetti päälle.
Karo Hilokoski taisteli hienosti väsymystä vastaan – tuli Firma-EM kisoista edellisenä yönä kultamitalistina kotiin – ja otti ykköspaikan haltuunsa. Olli Hossi nousi viimeisessä sarjassa ohi kisan kärjessä pitkään viihtyneen Nooa Vilokkisen.

Championissa Petri Hyvönen oli kärkimenijä ja muut tulivat perässä. Jari Vettenranta hikoili itsensä hopealle ja Kari Mikkola täydensi Patterin kärkisijoituksia ollen kolmas.

Classicissa Oscar Grönholm pääsi kisaan D-luokan kiintiöpaikalta. Ensimmäinen finaali ja heti ykköspaikka. Emma Palermaa kisasi Oscarin kanssa tasaisesti koko kisan ajan, mutta lopussa ote hieman lipesi ja Timo Hossikin pääsi ohi kakkoseksi.

Tulokset: Pro – Champion – Classic