Seniorifinaali

Pyyskänen ja Lunden ykkösinä

HBL seniorifinaaleissa nähtiin hieno nousu, kun Mika Pyyskänen kiri joukon puolivälistä alkukilpailun kakkoseksi ja siitä vielä kahdella pudotuspelivoitolla mestariksi.
Ensin semissä kukistui Viljo Tiitinen 198-163. Finaalissa Peter Strömberg aloitti reiällä, johon Mika vastasi kaadolla. Tuo antoi lähtöasetelman eikä ottelu missään vaiheessa kääntynyt finaalin alkuosan voittaneelle Strömbergille. Loppuluvut 214-183.

Naisten ykkönen Reija Lunden oli finaalin alussa kiinni myös avoimen kisan finaalipaikassa. Rataparilla 9/10 tuli paha notkahdus ja paikka kärkikolmikossa meni menojaan. Naisten kisan voitto kuitenkin selvällä erolla Mia Mustoseen ja Heli Niemiseen.

Finaalin alkuosa tulokset

Alkukilpailu:
tulokset: henkilökohtainen
tulokset: parit ja joukkue