Munsoneille Trion voitto

Munsons BC kultakantaan

Trion sarjakausi päättyi tasaisena. Kun viimeisiin otteluihin lähdettiin, niin teoriassa jopa yhdeksällä oli mahdollisuus mitaleille. Käytännössä kisa oli neljän kauppaa.
1. ottelut eivät tuoneet ratkaisua ja nelikko oli tiivistynyt kahden pinnan sisään. Patterilla ja Lucky Strikersilla oli lopussa keskinäinen peli. Ottelun voittaja olisi tiukasti kiinni mestaruudessa ja hävinneelle saattaisi jäädä ns. luu kouraan.
Ottelusta tulikin yksi kauden parhaista. Harvoin 695 tuloksella pistepussiin tipahtaa vain 1 vaivainen pinna. Patteri teki tuohon sarjaan 774.
Samaan aikaan Munsons keräsi pistepussiinsa täysiä pinnoja ja nousi kärkipaikalle. Strikers ei pystynyt rosvoamaan pisteitä kuten teki edellisessä ottelussa Patterille.
Boltsin kakkonen ei loistanut ottelussa GB:tä vastaan, mutta otti varmasti tarvittavia pinnoja pistepussin paikkaajaksi.

Kun viimeiset kaadot oli tehty ja pisteet ynnätty, niin Munsons BC nousi ylimmälle paikalle. Patterin loistopeli ei riittänyt hopeaa parempaan ja Boltsin kakkonen vei pronssit.