4×1 am Talissa

I ja II divarit päättyivät

GB II oli pelipäällä ja pisti kolme vastustajaansa neljästä puhtaasti 16-0 nurin.
Kakkoseksi noussut Ke-Ro pystyi voittamaan gb-läiset 12-4, mutta muuten kerolaisten pistepussi jäi laihaksi. Joukkueet GB:n takana olivat tasaisesti kahden pinnan eroilla kiltisti jonossa ja ojennuksessa.

II divarissa Radio selvisi säikähdyksellä HK-Kehrän loppukiristä. Ennen kolmatta ja kauden päättänyttä ottelua myös RK:lla oli mahdollisuus nousta HK-Kehrän tilalle kakkospaikalle, mutta ottelun POLEa vastaan lässähti kun Radio ei dominoinutkaan otteluaan ja kakkossija luisui käsistä..

Mestaruussarjassa kaikki on avointa. Patteri I on kärjessä mutta ero GB:n ykköseen, Mercuriin ja Boltsiin on vain kahden käsin laskettavia pinnamääriä. Patteri II on hieman taaempana ja Strikers pitää perää. Jos Strikers saa saman lyönnin päälle kuin viimeisessä ottelussa Patteri II:sta vastaan, niin pakka menee vielä kokonaan uusiksi.

4 X 1 am
3. vaihe 1. kierros 
henkilökohtaiset tulokset kierros 1: mestaruusI divII div