Junnujen ja nuorten SM-kisat

Hei juniorit ja nuoret sekä vanhempanne

Junioreiden ja nuorten SM-kilpailut järjestetään tänä keväänä Äänekoskella. Ryhmävaraus 14 pelipaikkaa lauantain 9.4.22 klo 13:00 erään. Jos lähtijöitä on riittävästi, järjestämme matkalle bussikuljetuksen. Tämä kutsu koskee siis kaikkia Helsingin Bowlingliiton junioreita ja nuoria.
Lähdemme matkaan Talista lauantaiaamuna ja pysähdymme menomatkalla lounaalle. Heitämme kisan klo 13, kisan jälkeen syömme ja lähdemme kotimatkalle. Takaisin Talissa olemme myöhään lauantai-iltana. Kilpailumaksu on 40 euroa. Bussikyydin hinta ei ole vielä selvillä, mutta joka tapauksessa saamme matkaan myös sponsoritukea.
Vastaa Reija Lundenille, jos olet kiinnostunut lähtemään tälle yhteiselle kisamatkalle. Kerro myös jos vanhempasi on kiinnostunut lähtemään mukaan kannustusjoukoksi, niin tiedän, minkäkokoinen bussi tarvitaan.
Vastaa kiinnostuksestasi 18.2. mennessä sähköpostiin t.letsbowl@gmail.com
Terveisin ja lisätietoja
Reija Lundén
p. 050 597 5119