HBL B- ja CD-mestaruudet

GB:n Jussi Laine B-luokan voittoon

Jussi otti omansa viime hetkellä, sillä hän on noussut jo M-luokkaan. B-mestaruus pidettiin sopivasti ennen luokkanousuja vuoden vaihteen tuolla puolen. Finaalissa Kiffenin Marko Luukkonen ei päässyt iskemään Jussin tyhjistä ja voitto meni vakuuttavasti nuoremmalle finalistille 222-196. Pronssia Kari Nurmi, Kiffen. HK-Kehrän Göran Nordman jäi neloseksi tasatuloksella, mutta vähemmillä kaadoilla kuin Nurmi.

Kalevo Laaksolle CD-luokka

Tiukka ja tasainen kisa CD-luokan voitosta meni lopulta Erän Laaksolle. Finaalissa GB:n Marko Saikkala roikkuin hyvin mukana mutta lopussa tuli se ratkaisebva pieni ero: 193-183. Pronssia GB:n Antonio Valtonen.
Finaalin alkuosio oli tasaistakin tasaisempi. 8 pinnan sisään koko kärki.

Tulokset
B-luokka: alku 6 sarjaa
CD-luokka: Alku 6 sarjaa
semifinaalit
finaalit