HBL Seniorimestaruus 18.1.

Lunden ja Raita mestareiksi

Perjantain miesten A-mestaruuskisoissa ja naisten B- ja CD-kisoissa leivottiin tukku tuplamestareita. Sama tahti jatkui Urheilutalon seniorifinaalissa. GB:n Reija Lunden otti vastoin kaikkien muistikuvia toisen seniorimestaruutensa. Muita kultamitaleita on sitten vaikka muille jakaa. Hopealle nousi perjantaina B-mestaruuden napannut Mercurin Anki Kippo ja pronssia Strikersin Jaana Turuselle

Miesten mestarilla on enemmän kuin kaksi seniorivoittoa ”vyöllään”. Rauli Raita otti nyt viidennen mestaruutensa tässä sarjassa. Ensimmäinen tuli jo viime vuosituhannella ja yksi mestaruus suorassa loppukisassa. Finaalissa kukistui Boltsin Ari Hilokoski 231-200. Hilokoski pudotti alkukisassa kärkipaikalla Raidan kanssa keikkuneen Patterin Kimmo Huurinaisen 187-215.

finaalin tulokset
alkukilpailun tulokset 3+3
Tulokset: joukkueparit